Kasper Fiskers store traume: Truet med pistol

Kasper Fisker åbnede op for en ægte 'gyser', inden han i går gik på gulvet i 'Vild med dans', hvor temaet var 'Gys og gru'.

Omkring midnat, da de sidste gæster var gået, kom to mænd ind på Kasper Fiskers café på Djursland og udsatte ham for bevæbnet røveri.

LÆS OGSÅ: Efter tv-skilsmisse i 'Gift ved første blik': Genforenet med gammel flamme

Selvom det i dag er mere end 10 år siden, har oplevelsen ikke forladt den tidligere fodboldspiller. Derfor var der også oplagt at rive forsigtigt op i traumet, da temaet i 'Vild med Dans' var 'Gys og gru'.

- Jeg spillede fodbold i Hobro, men jeg var kun semi professionel. Derfor jeg havde en café ved siden af, og her kom de her to mænd ind, tvang mig til at åbne vores pengeskab og truede mig med en pistol til udlevere dagens omsætning, fortæller Kasper Fisker og tilføjer:

- Selvom røveriet kun varede et par minutter, nåede der at gå utroligt mange tanker og følelser igennem mig.

Psykologhjælp

Efter røveriet døjede Kasper Fisker med mareridt, svedture og vågne nattetimer. I starten forsøgte han at glemme episoden, men hurtigt blev det tydeligt for ham, at han havde brug for at bearbejde det.

- Jeg gik til psykolog et år efter. Det var også det, som vi gerne ville vise med dansen, altså at jeg kom videre ved at snakke om det og åbne op omkring de følelser, som jeg gik med, forklarer han.

LÆS OGSÅ: Farvel til 'Vild med dans': Det skal Sarah Grünewald nu

I dag er oplevelsen kommet på afstand, og det takker han sin psykolog og familie for.

- Jeg fik snakket om det, og jeg har det rigtigt godt i dag, slår han fast.

De to mænd, der begik røveriet i 2012, slap afsted med et femcifret beløb i kontanter, og de blev aldrig dømt for det.