Julies frygt: Derfor fik Rasmus kun tantekys

Særligt en ting havde Julie svært ved at få ud af hovedet i den romantiske stund.

Julie har i tirsdagens 'Bachelorette' endnu en gang inviteret Rasmus med på date.

Og her sker det endelig: Rasmus får sit kys.

LÆS OGSÅ: Efter hård tid: 'Bachelorette'-fyr stopper

Den tålmodige bejler, som adskillige gange har berettet til kameraet om, hvordan han drømte om et kys fra Julie, må dog tage sig til takke med en såkaldt tantekys.

- Det var mega, mega hyggeligt med Rasmus, og det var et fint tantekys, vi fik der. Det skulle ikke lige være et "rigtigt" kys, lige der i de omgivelser, fortæller Julie til HER&NU/Realityportalen og forklarer videre, hvorfor:

- Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, nu når det var nede i en pool: "Det her, det skal bare ikke ligne en scene fra 'Paradise Hotel'", så det var bare det, der løb igennem min hjerne hele tiden.

Hvis situationen - og særligt omgivelserne - havde været anderledes, kunne virkeligheden dog meget vel have været en helt anden.

LÆS OGSÅ: Rygterne florerer: Verdensstjerne på knæ for dansk supermodel

Og selvom en date, der ender med et kys for de fleste formenligt må betragtes som vellykket, er Julie stadig ikke helt sikker på, om flere kys er på tegnebrættet:

- Jeg tror stadig, jeg på daværende tidspunkt er lidt i tvivl om, hvad der er med mig og Rasmus. Om det kun er venskabeligt, eller om jeg også synes, der er noget mere i det, fortæller hun.