Michael og Jeanette får taget bryllupsbilleder.
Michael og Jeanette får taget bryllupsbilleder.

'Gift ved første blik'-Michael om tilmelding: Vennerne stemte om det

Inden 39-årige Michael tilmeldte sig programmet, spurgte han sine venner til råds på en helt særlig måde.

Ti modige danskere har kastet sig ud i det vildeste kærlighedseksperiment i DR-programmet 'Gift ved første blik', hvor de alle deler målet om at finde deres livsledsager.

Videoen fortsætter efter artiklen:

Ifølge 39-årige Michael er han ikke typen, der takker nej til en god udfordring, så da DR efterspurgte deltagere til programmet, var han klar på idéen.

LÆS OGSÅ: Derfor er Natascha Linea tilbage i Danmark

Michael valgte dog lige at rådføre sig hos sine venner og familie på en ganske særlig måde.

- Jeg så en artikel fra DR, hvor de søgte deltagere, og så lavede jeg en Instagram-story, hvor jeg havde screendumpet artiklen. Så spurgte jeg folk ind til, om jeg skulle tilmelde mig, fortæller han til HER&NU/Realityportalen.

Det foregik ved, at Michael havde lavet en meningsmåling, hvor hans venner og familie kunne stemme om, de syntes, det var en god idé.

- Jeg fik en kærlighedstorm af tilkendegivelser, hvor folk skrev: "Selvfølgelig skal du det, go for it", siger han og tilføjer:

- Hvis der var mange, der havde svaret, at det var en dårlig idé, så tror jeg, at jeg havde overvejet det noget mere grundigt. Men det var stort set fuld plade af folk, der sagde: "Vi tror, du vil være perfekt til det her".

Du kan se, hvordan det går deltagerne i 'Gift ved første blik' hver torsdag på DRTV klokken 6.00 og på DR1 klokken 20.00.

Du kan se screendumpet, som Michael delte, herunder: