Galt eller genialt? 'Bachelorette'-Morten får Mette-tatovering

Slutspurten er sat ind i 'Bachelorette', og der bliver bejlet som aldrig før.

TV 2-hittet 'Bachelorette' lakker mod enden. Derfor gælder alle kneb, når det kommer til at vinde kvindernes gunst.

I tirsdagens program kan man da også se Morten, der i den grad gør en indsats for at vinde Mettes opmærksomhed.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: 'Paradise'-deltager er blevet far

På deres date disker han nemlig op med en overraskelse ud over det sædvanlige, da han smider trøjen og afslører, at der står Mette på hans mave. Motivet er en såkaldt sol-tatovering, hvor man bruger solcreme til at forme et motiv, hvorefter man bliver solbrændt rundt om motivet.

Til HER&NU/Realityportalen kan Morten dog berette, at det altså ikke var helt frivilligt. Det var nemlig villaens resterende bejlere, der fik idéen at pranke ham, da de troede, han tog sig en lur ved poolen.

- Jeg kan jo godt mærke, at der er nogen, der er i gang med at lave et eller andet fedtet på min mave. Jeg når lige at kigge op, og så spørger Boris, hvad der skal stå, fortæller han med et grin og tilføjer:

- Lige pludseligt bagte solen ret meget, og så kunne man ret tydeligt se det. Jeg ved ikke, om det var meningen, men så fik vi lidt sjov ud af det.

Sol-tatoveringen er heldigvis ikke af den helt permanente slag - dog prydede den Mortens mave de efterfølgende dage.

Krummer tæer

Hvorvidt, Mortens gimmick går rent ind hos Mette, er svært at tyde - men én ting er sikkert: Hun fik sig et godt grin.

- Det har jeg sgu aldrig oplevet før. Jeg havde slet ikke set det komme, fortæller Mette til HER&NU/Realityportalen og tilføjer:

LÆS OGSÅ: SE BILLEDET: 'Kærlighed hvor kragerne vender'-par har fået kærestetatovering

- Jeg mener, han sagde til mig, han havde en overraskelse, men jeg havde slet ikke forestillet mig, det var det, han ville diske op med. Det var fandeme sjovt. Og lidt cringe. Men allermest sjovt.

Og spørger du Morten, så var bachelorettens reaktion lige, som han ønskede sig.

- Jeg synes, Mettes reaktion er perfekt. Når jeg ser tilbage på det, er det jo så tåkrummende, fortæller han og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Realitystjerne overrasker: Nyt job

- Men det siger bare lidt om, hvem jeg er. Jeg tager ikke mig selv særlig seriøst og har ikke noget imod at tage lidt pis på mig selv også - hvis andre kan have det sjovt på min bekostning, synes jeg bare, det er fedt.