'FBOY Island'-vært svarer på kritik: Stikpillerne er berettigede

Gyrith Cecilie Ross forklarer, hvorfor det er helt i orden, at hun joker med fyrene i programmet.

Har man set både den amerikanske og den danske udgave af 'FBOY Island', så har man med sikkerhed lagt mærke til de stikpiller, værten sender afsted mod de mandlige deltagere, der er en blanding af selverklærede nice guys og fuck boys.

LÆS OGSÅ: Katerina Pitzner om afdød far: Har mere kontakt nu, end da han levede

- Hvor er det skønt, I er her. Jeg tænker, at det var svært for jer at sige farvel til jeres kettlebells? Så er det godt, de ikke løber nogen steder. Modsat jer efter sex, lød introduktionen fra vært Gyrith Cecilie Ross i første afsnit af programmet, der havde premiere i Danmark sidste søndag.

Siden har der på sociale medier floreret kritik af den hårde tone mod fyrene, og blandt andet lyder det, at det ikke var gået, hvis det var omvendt, og det var en mand, der havde sendt stikpiller til en masse kvinder.

LÆS OGSÅ: Aldrig sket før i 'Love is blind': Vildt twist inden genforening

Det svarer værten nu på i en story på sin Instagram.

- Det er ikke kvinder mod mænd. Det er kvinder vs. fboys. Og det er helt okay - og på høje tid! indleder hun i sin story og fortsætter:

- Jævnt sikker på, at jeg er good med samtlige guys fra programmet - for de fatter noget, og de er helt med på, at piger også kan lave sjove. I hvert fald knuselsker jeg samtlige drenge, der var modige nok til at rejse til FBoy Island.

LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Derfor købte jeg sugerør for 7000 kroner

Og det er tydeligt, at drengene heller ikke har haft noget problem med stikpillerne. De synes tværtimod, det er sjovt, og samtlige af drengene har også delt Gyriths story, hvori hun har tagget mange af dem.

- Men tro mig, når jeg siger - mine stikpiller er berettigede as fuck, for holy fuck shit nogle historier, de dudes kunne fortælle. Alligevel er mine stikpiller aldrig givet uden kærlighed. Og sådan må damer også gerne snakke - og joke, roaste og have en god damn mening, afslutter hun.

LÆS OGSÅ: Elvira afslører første møde med politiet

Der kommer nye afsnit af 'FBOY Island' hver søndag på Discovery+ og HBO Max.