Bookmakerne: Özlem Cekic er færdig i ‘Vild med dans’

I år er dansekonkurrencen i den grad uforudsigelig.

I år er dansekonkurrencen i den grad uforudsigelig, men en ting er sikker: Kasper Fisker bliver ikke stemt ud i aften, da han i sidste fredags jubilæumsprogram sikrede sig en fredning.

LÆS OGSÅ: Christiane løfter sløret for babynavne

Til gengæld er der andre nydansere, som skal stramme sig an, hvis de vil gøre sig håb om at gå videre.

- Det begynder at dufte af et farvel til Özlem og Thomas Evers, mens Trudslev også ligner en, der skal i omdans. Begge de to par havde laveste karakterer sidste uge. Så nu spidser konkurrencen til, selvom det virker næsten umuligt at spå om, hvem der ryger ud. Nu læner vi os ud og forsøger med endnu en spådom, men det har jo vist sig hele sæsonen igennem, at alting kan ske, fortæller Danske Spils oddsætter og Vild med dans-ekspert, Mathias Reimer Larsen, til Ritzau.

Det er ikke første gang, at Özlem bliver spået til at have de ringeste chancer for at vinde 'Vild med dans'. Hun lå også helt i bund inden premieren på programmet, da bookmakerne havde svært ved at forestille sig, at den tidligere politiker kunne danse. Dengang overraskede hun dog positivt, og det lykkedes hende hurtigt at danse sig til tops. Men nu er hun tilbage, hvor hun startede, og spørgsmålet er, om hun kan overraske endnu en gang.

LÆS OGSÅ: Skøn video: Christopher modtages af datteren i lufthavnen

Oddsene hos Danske Spil indikerer desværre, at det ser sort ud for Özlem. I deres tilfælde får man nemlig sine penge 35.00 gange igen, hvis parret ender med at vinde 'Vild med dans'.