Besøg af politiet: Realitydeltager i chok

Nu fortæller Trine Vandrup, hvad der skete hos hende, da der for nylig var en stor politiaktion på hendes adresse.

Natten fra mandag til tirsdag blev en lang nat for Trine Vandrup, som blev holdt vågen på grund af en politiaktion hos underboen.

LÆS OGSÅ: Det ser man ikke på tv: "Dovne"-Sille lider af sjælden sygdom

Siden postyret har realitydeltageren været rystet og haft forskellige skrækscenarier oppe og vende, men nu er det kommet frem, hvad der i virkeligheden skete, og hændelsen hører desværre ikke til i småtingsafdelingen.

- Det viser sig, at fire søskende har holdt deres bror fanget i en helt måned uden mad og toilet i det pulterkammer uden vinduer, som vi har i de her lejligheder, fortæller Trine i en tiktok og henviser til en sag, som ekstrabladet blandt andet skrev om i går.

- De har holdt ham fanget på grund af hans seksualitet, tilføjer hun

Uhyggeligt tæt på

Hændelsen har af gode grunde efterladt Trine chokeret, og fremadrettet har hun tænkt sig at være ekstra opmærksom og spidse øre.

- Det er super skræmende, at vi har været lige oppe over uden at vide noget. Der er bare sindssygt meget larm i de her lejlighedskomplekser, så vi har ikke haft nogen anelse. Gudskelov er der nogle af vores naboer, som har hørt ham råbe om hjælp og ringet efter politiet, fortæller hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Efter fem gode år: Reece og Caroline har truffet en svær beslutning

- Man tænker bare aldrig, at sådan noget sker omkring en, og så er det bare sket lige under os. Fremadrettet vil jeg lytte mere til, hvad der sker omkring mig og være obs på, hvis der er noget der virker sketchy. Hold kæft hvor er det bare ubehageligt.