Astrid Olsen og Boris Hiort.
Astrid Olsen og Boris Hiort.

'Bachelorette'-Boris bekræfter: Vi er kærester

Nu er det officielt: Boris Hiort og Astrid Olsen danner par.

Det er ikke nogen hemmelighed, at reality-stjernen Boris Hiort og influencer Astrid Olsen i den seneste tid har nydt hinandens selskab.

Artiklen fortsætter efter videoen:

Astrid Olsen har tidligere proklameret, at de "bare boller", men i podcasten 'Fantasier' indrømmede Boris, at der er flere følelser i spil mellem dem, og han fortalte, at han er forelsket i Astrid.

LÆS OGSÅ: Stopper som vært på 'Vild med dans'

Ingen af dem har dog bekræftet, at de har titel på. Indtil nu.

- Det er så sjovt, for det er så meget, der har bygget op til det her øjeblik. Jeg er kærester med Astrid Olsen, lyder det fra Boris i podcasten 112 For Knuste Hjerter.

LÆS OGSÅ: DR-stjernerne afslører deres næste destination

Grunden til, at de har holdt det hemmeligt indtil nu, er, at de ikke tidligere helt har vidst, hvad deres relation var. Af den årsag aftalte de at tage det i deres eget tempo.

- Vi vidste bare, at vi var mega vilde med hinanden. Så der var ikke nogen grund til, at alle vidste det med det samme, om det var seriøst, eller om vi var kærester, fortæller Boris.

Drømmer om hus og børn

Der er ingen tvivl om, at parret svæver på en lyserød sky, og de taler også om en fælles fremtid sammen med både hus og børn.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard bryder tavsheden: Jeg passer ekstra på

- I forhold til fremtid, så kørte vi en tur forleden på Astrids ladcykel i kartoffelrækkerne, hvor vi udpegede det hus, vi gerne vil have, når vi er ældre. Så vi snakker meget om fremtiden, men uden at love hinanden noget, siger Boris.