Afsløring: Her er aftenens gæstedommer i ’Vild med Dans’

Det bliver endnu en vinder, som sætter sig til rette blandt de faste dommere i aftenens program.

Skoene er kridtet, og de 10 dansepar er nu for anden gang klar til at indtage dansegulvet. I denne uge er der dog ekstra meget på spil for parrene. Parrene skal nemlig for første gang danse for ikke at blive ellimineret fra konkurrencen.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel opereret

I aftenens program vil det være Jimilian Ismaili, som sidder med i dommerpanelet, når danseparrene skal på scenen. Han overtager således Mia Lyhnes stol, som var gæstedommer i sidste uge.

Jimilian har selv oplevet at få både ris og ros fra dommerpanelet i Vild med dans’. Han har nemlig selv uge efter uge modtaget ris og ros, da han deltog i programmet i 2021. Med benhårdt arbejde endte han med at vinde ’Vild med dans’ med sin partner Asta Björk.

Jimilian Ismaili er ikke et nyt ansigt. Tilbage i 2006 debuterede han i MGP med sangen ’Penge’. Dengang gik han under navnet ’Lil G’. Siden da har han lavet sangene ’Slem igen’, ’Sommer Sindssyg’ og ’Kærlighedssangen’.

LÆS OGSÅ: Patrick mishandlet af mor: Smerten blev hans drivkraft

Udover en ny gæstedommer skal vi i aftenens program også opleve sæsonens første gæsteoptræden. Pil vil i løbet af aftenen indtage scenen og optræde med sin sang ’Dronning af månen’, som i januar blev kåret som P3’s uundgåelige.

Pil Jeppesen er 33 år og udsendte sin første single ’Nattely’ i 2018. Pil har desuden udsendt singlerne ’Gulvet’ og ’Omvendt’ med Andreas Odbjerg.