Özlem og Thomas er ude af 'Vild med dans'

Semifinalen blev endestationen for parret, som måtte se sig slået på målstregen.

Det var lige ved og næsten for Özlem og Thomas, som uge efter uge er blevet spået ude af bookmakerne. Özlem har endda sagt, at det har været hendes motivation til at gøre det ekstra godt, at hun gerne ville have dem til at tage fejl.

LÆS OGSÅ: Özlem Cekic indrømmer: Har ikke holdt sit løfte

Og det gjorde de - lige indtil i aften. I aftenens semifinale var der ingen omdans, så da deltagerne efter at have været på gulvet to gange hver stod på række, var det knald eller fald.

Her trak Özlem og Thomas det korteste strå og må nøjes med en plads på tilskuerpladserne og i fællesdansene til det store finaleshow i Horsens på fredag.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Vild med dans'-stjernernes outfits til semifinalen

- Jeg tager alt det positive med mig - jeg tager i hvert fald Thomas med mig, for vi skal på La Glace og spise kage. Alt det negative lader jeg ligge nede i kælderen, fortalte Özlem efter afgørelsen, hvor hun især udtrykte sin stolthed over at være nået så langt og at være den første muslimske kvinde i programmet.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendte ankommer til 'Vild med dans'-studiet

Selvom seernes stemmer blev afgørende, så var dommerne ikke i tvivl om, hvem der gjorde det bedst i aftenenssemifinale. Mette og Morten fik 50 point for første gang i sæsonen for den individuelle dans, mens Kasper Fisker fik 50 point for sin holddans. Mette og Morten endte dog med at høste førstepladsen stærkt forfulgt af Kasper og Karina.

LÆS OGSÅ: Vivis vilde krav: Derfor sagde hun ja til 'Paradise Hotel'

I bunden lå Özlem og Thomas, og seernes stemmer var altså ikke nok til at redde parret videre.