'Jeopardy!' vender tilbage

Det ikoniske quizshow er tilbage.

Quizshowet 'Jeopardy!', der har underholdt seere i årtier, kommer nu igen til Danmark. Programmet har en lang historie med at teste deltagernes paratviden i kategorier som historie, videnskab, litteratur, popkultur og meget mere.

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-deltager i alvorlig ulykke

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Emil Olsen fortæller, at han er færdig med tv.

- Hos Kanal 5 og Discovery+ er vi stolte over at bringe verdens største og mest kendte quiz tilbage til de danske skærme. 'Jeopardy!' er den perfekte kombination af humor, leg og paratviden, og vi glæder os til, at vores seere kan gætte med, når en række velkendte ansigter skal dyste om at stille de rigtige spørgsmål, siger Kristian Rosasco, der er Programdirektør hos Warner Bros. Discovery Danmark.

I denne udgave kan seerne se frem til at være i selskab med kendte, sjove og kloge danskere, der er ude af deres komfort-zone og kommer på glatis når de skal kæmpe i underholdende kategorier, der handler om vores allesammens liv, historie og hverdag, lyder det i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Baby news: Maria og Michael skal være forældre

Det er altså en ny verion af det legendariske program, hvor det tidligere var almindelige danskere, der dystede, men ny tyder alt på, at hovedpersonerne er kendte mennesker, og så kan man dyste med hjemme fra stuerne.

LÆS OGSÅ: Ups: Irina glemte alt om moderkagen

Programmet forventes at få premiere til næste år.