WOW: Se alle Maschas vilde brudekjoler

Hele tre kjoler havde Mascha på i løbet af sin bryllupsdag.

Da kirkeklokkerne ringede, og Mascha Vang trådte ind i Holckenhavn Slotskirke med sin far under armen, var der ikke et øje tørt, og det er der ikke noget at sige til. Mascha lignede en drøm i sin brudekjole, som var designet af Alejandro Resta for Panayotis Coture.

LÆS OGSÅ: Mascha efter brylluppet: Derfor græd jeg ikke

– Jeg har været i Spanien, og han har været her et par gange. Jeg har gjort det sådan, at jeg tænkte, Troels er jo ret meget i sig selv i hans uniform (flyvevåbnets gallauniform, red.), og så synes jeg, det var pænt, at det er klassisk og stilrent og lidt enkelt i det, fortalte Mascha kort efter vielsen.

Men Maschas smukke, klassiske brudekjole var kun én blandt hele tre kjoler, som hun iførte sig i går. Alle kjolerne var fra Panayotis i Vejle, som viser kjolerne frem på Instagram, og om den første kjole skriver:

GALLERI: Se alle billederne fra Maschas bryllup

- En elegant havfrue kjole med smuk v-udskæring og et smukt aftageligt slæb. Knapperne på ryggen smyger sig ned af det tre meter lange slæb. Hele kjolen er lavet af Mikado silke. Med et enkelt slør hertil.

Se den første kjole i videoen øverst i artiklen, hvor Mascha også fortæller om vielsen og kjolen.

LÆS OGSÅ: Familien Beha Erichsen tilbage i nyt program: På udebane

Ny blondekjole til middagen

Mascha bar den første kjole i kirken og til den efterfølgende reception, men inden middagen skiftede hun til dagens anden kjole, som var en smuk blondesag.

- Atelier Panayotis Couture helblondekjole med stor vidde i skørtet men silhuetform i underskørtet. Dyb v-udskæring for, bag og sider med applikeret blonde på det transparente topstykke. Pyntet med perler og sten i taljestykket, der vandrer op ved barmen, skriver Panayotis om nummer to kjole.

LÆS OGSÅ: ÅH NEJ: Maschas kæreste udsat for voksenmobning

Se den anden kjole herunder, og læs mere om tredje kjole nedenfor.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Panayotis Bridal (@panayotisbridal)

Og så var der festkjolen

Efter middagen blev der danset brudevals kort inden midnat, det skete i kjole nummer to, men efter brudevalsen var der dømt fest, og her skulle Mascha skifte endnu en gang til dagens tredje og sidste kjole, som var en kort kjole, der kunne danses i natten lang.

LÆS OGSÅ: Derfor bliver Mascha Vang gift en tirsdag

- En smuk og festlig kjole med håndsyede sten og palietter på tyllet, som dækker hele kjolen, skriver Panayotis om kjolen, som kan ses herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Panayotis Bridal (@panayotisbridal)