WOW: 'Luksusfælden'-deltager sendte veninde i fogedretten

Veninden har meldt hende til 'Luksusfælden', men en mørk fortid lurer mellem dem.

I denne uges afsnit af 'Luksusfælden' skal eksperterne forsøge at hjælpe Dorte på 29, som bor i Valby med sin søn Liam. Dorte er blevet tilmeldt af sin veninde Monica, der er træt af at spille den skrappe storesøster, så nu håber hun,  at eksperterne kan hjælpe Dorte.

LÆS OGSÅ: WTF: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne efterlyst

Dorte har tidligere haft et hash-misbrug og meget af hendes gæld stammer fra den periode. Hun tør ikke åbne postkassen, og hendes gæld presser hende så meget at hun er bange for det vil gå ud over Liam, hvis ikke hun får overblik over sin økonomi. Selvom Monica forsøger at skaffe hjælp til Dorte, så har hun tidligere været offer for Dortes tidligere økonomi.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan se Amalie til 'Vild med dans'.

- En af dem, du også skyldte penge til var Monica for en telefonregning, der endte helt i fogedretten, på 30.000, lyder det fra ekspåerten, og Dorte forklarer:

LÆS OGSÅ: Her er Geggos nye tv-program

- Jeg har haft dårlig samvittighed og ikke rigtig villet komme ind på emnet, for jeg har jo aldrig vidst, hvordan jeg skulle betale hende så mange penmge tilbage, når jeg ikke havde nogen i forvejen, lyder det fortvivlet fra hende, mens veninden supplerer:

- Det var et gigantisk tillidsbrud i vores venskab. Jeg kan huske, jeg var så ked af det, og jeg følte mig så lille over, at du ikke gjorde noget og ikke sagde undskyld.

Dorte får endelig sagt undskyld, men mon det er nok til at redde venskabet og økonomien? Se episoden i klippet herunder, og se med i aften kl. 20.00 på TV3.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet lige inden premieren