WHAT: Ny serie med Blachman, Lars Løkke og Tobias Rahim

Næste år ruller en ny dansk dramaserie over skærmen, og rollelisten er rent ud sagt imponerende. 

Nikolaj Lie Kaas står bag den nye dramaserie 'Agent', som bliver sendt på TV 2.

I serien spiller Esben Smed hovedrollen som Joe, der arbejder som agent for folk i underholdningsbranchen.

Han er blandt andet agent for 'X Factor'-dommer Thomas Blachman og Danmarks landeplage Tobias Rahim, som begge har sagt ja til at spille sig selv i serien. Det samme har tidligere statsministre Helle Thorning-Schmidt og Lars Løkke Rasmussen samt Dar Salim, Sidse Babett Knudsen, Lars Ranthe, Magnus Millang, Ulrich Thomsen, Tomas Villum, Birthe Neumann, Rasmus Bjerg, Nukâkâ Coster-Waldau, Melvin Kakooza og Gun-Britt Zeller

LÆS OGSÅ: Kold luft mellem Cille og Christie: Hun har blokeret mig

Artiklen fortsætter under videoen, hvor realityportalen møder Blachman efter finalen i 'X Factor'... 

Serien kunne  godt være farvet lidt af Klovn, hvor virkelighedens kendte også optræder som dem selv.

- Jeg har altid tænkt, at der et stort potentiale i min branches originaler og historier, og jeg har altid været fascineret af mennesker og karakterer, der ikke selv kan se de åbenlyst forkerte valg, de tager. Sådan opstod ideen om Joe, en kendis-agent, der skal navigere rundt i underholdningsmiljøet med alt, hvad det indebærer af sindssyge situationer, samtidig med at han skal være far for sin tiårige datter, siger Nikolaj Lie Kaas i en pressemeddelelse fra TV 2.

- Det er en komedie oven på et drama, for jeg har været bevidst opmærksom på ikke at overgive mig til det rene drama, hvilket ligger lige for, når man skildrer et menneske, der er på en deroute. Men det har været mit mantra, at man skal kunne grine højlydt, lyder det endvidere i pressemeddelelsen.

LÆS OGSÅ: Efter voldsom oplevelse: Ekstra kærlighed til familien

'Agent' kommer til at bestå af otte afsnit, og serien får premiere på TV 2 i 2023.