Vild panik under optagelserne til ‘Landmand søger kærlighed’

En redningsaktion blev sat i gang under optagelserne til 'Landmand søger kærlighed'.

Under gårsdagens optagelser til 'Landmand søger kærlighed' kom optagelserne pludselig på afveje.

- Vi er i Haslev og er i fuld gang med optagelserne til 'Landmand søger kærlighed', og i dag har landmand Claus været på speeddate, og vi står med et lille problem, som jeg håber, der er en af jer, der kan hjælpe os med at løse, fortæller Lene Beier i en story på Instagram og uddyber:

- Vi var i gang med at lave nogle optagelser i skoven, og så satte vores drone sig fast oppe i træet - langt oppe. Måske 20 meter oppe. Men det ser ud som om, den sidder på en ret tyk gren, så hvis du nu bor i nærheden af Haslev, kan klatre og har tid nu her, så kontakt vores fotograf Johan, fortæller Lene.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par taler ud om fremtidsplaner

Lene lover i øvrigt den frivillige hjælper en lille ting som tak for hjælpen.

- Vi kunne bare virkelig godt tænke os at få den drone ned med vores materiale på, siger Lene håbefuldt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sidney Lee er død

Lenes opslag viste sig at være til stor gavn.

- Det var så sejt, at vi fik hjælp fra folk, der havde set min story. Jeg er imponeret over, hvor hjælpsomme folk er, fortæller Lene til Realityportalen og fortæller, at dronen desværre ikke kom ned.

- Ærgerligt det ikke lykkedes. Jeg har lige set en video derfra, det ser vildt ud, men den var godt nok højt oppe. Det var ikke helt til at se, fordi den sad i kronen på træet, så den bliver siddende og kommer nok ikke ned foreløbig, fortæller Lene.

LÆS OGSÅ: CHOK: TV 2 fyrer 'X Factor'-dommer

Lene så ikke selv den forsøgte redningsaktion, da hun skulle videre til Aars. Lene Beier optager fire landmænd i denne uge - både på Fyn, Sjælland og Nordjylland.