Mille Funk (Foto: Janus Nielsen)
Mille Funk (Foto: Janus Nielsen)
Lucy Love (Foto: Janus Nielsen)
Lucy Love (Foto: Janus Nielsen)
Lucy Love, Mille Funk, Esben Dalgaard (Foto: Janus Nielsen)
Lucy Love, Mille Funk, Esben Dalgaard (Foto: Janus Nielsen)
Esben Dalgaard (Foto: Janus Nielsen)
Esben Dalgaard (Foto: Janus Nielsen)
Lucy Love, Mille Funk, Esben Dalgaard (Foto: Janus Nielsen)
Lucy Love, Mille Funk, Esben Dalgaard (Foto: Janus Nielsen)

'Vild med dans-stjerner i 'Fangerne på fortet': Rollerne bliver byttet om

Esben Dalgaard var ikke i tvivl om, hvorvidt han skulle sige ja til 'Fangerne på fortet', som har gjort ham til et nyt menneske.

For første gang i ti år er det igen blevet tid til at se ‘Fangerne på fortet’ på dansk tv, efter TV3 har valgt at genoplive det ikoniske realityprogram. Her skal en lang række kendisser ud i en ny omgang udfordringer på det ikoniske Fort Boyard.

Tre af de deltagere, som i aften kaster sig ud i de mange udfordringer, er Esben Dalgaard, Mille Funk og Lucy Love, som alle deltog i den forrige sæson af 'Vild med dans'. Her dansede de to førstnævnte sammen, og nu er det Mille Funks tur til at være helt på udebane.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Nukâka Coster-Waldau i ’Vild med dans’

- Det kunne jo være en supersjov udfordring. Det var Esben, der breakede nyheden for mig, og jeg tænkte, at jeg jo lige har gennemgået noget med ham, hvor han var på udebane. Så nu ville jeg blive introduceret til noget, hvor jeg ville komme mega meget på udebane - og jeg tænkte, at det ville være en sjov oplevelse at få sammen, siger hun.

Se Mille i en vanskelig udfordring herunder. Artiklen fortsætter under klippet.

Lucy Love var slet ikke i tvivl, da hun blev spurgt.

- Jeg var bare helt sikker på, at jeg skulle være med. Jeg så det som barn og ville dengang virkelig gerne være med, så jeg var slet ikke i tvivl. Jeg var bare på, siger Lucy.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Linse er blevet HELT karseklippet

"Man bliver et helt nyt menneske"

Alle tre var glade for, at de valgte at sige ja til at medvirke i programmet, hvor de virkelig fik flyttet nogle grænser.

- De folk, der sender en af sted, siger, at det er nogle helt andre mennesker, der kommer tilbage. Og det kan jeg kun give dem ret i. Det er også den følelse, man selv har, for man har virkelig fået brudt nogle grænser. Man ser på verden med nogle andre øjne, siger Esben Dalgaard og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Teitur og Christel uenige om børn

- Vi sad alle i båden på vej hjem og sagde: "Vi gør det igen", mens vi sad i båden på vej derud og sagde: "Vi gør det slet ikke!" Så det er jo en kæmpe forskel. Man har mødt sin frygt og set den i øjnene, og man har konfronteret sig selv med nogle grænseoverskridende oplevelser. Og det flytter dig bare, siger han.

Hvad det er for en frygt, holdet ser i øjnene, og hvordan holdet klarer sig, kan du se i 'Fangerne på fortet' i aften kl. 20.00 på TV3 og Viaplay.

LÆS OGSÅ: 'Hjem til gården'-vinder: Det vil jeg bruge pengene på

Se Lucy i et vildt vovestykke herunder: