UUH! Anne K og Jeppe: Det er meget nyt

Realityparret kan slet ikke stå for hinanden.

Realitystjernerne fra 'Paradise' og 'Ex on the Beach' Anne-Sofie Krab og Jeppe Bøg Risager mødte op til aftenens Reality Awards hver for sig, men det varede ikke længe. Lige for tiden har de nemlig lidt svært ved at lade hinanden være.

- Status er, at vi hygger os, og vi har det sjovt sammen. Det er jo meget nyt, så der er ikke så meget at sige endnu. Jeg har det rart, når jeg er sammen med ham. Jeg ved ikke lige, hvad det kan udvikle sig til, vi tager en dag af gangen, siger Anne K, da Realityportalen møder hende på den røde løber, hvor hun ankommer sammen med kæresteparret Niklas og Ida fra samme sæson 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Reality-babe har taget 22 kilo på: Jeg har været rigtig ked af min krop

Artiklen fortsættes under billedet...

Også Jeppe åbner op om, at han har et godt øje til Anne K.

- Lige nu snakker jeg lidt med Anne-Sofie, og det er rigtig hyggeligt - rigtig sød pige, der klør mig på ryggen og sådan noget, det er jo fantastisk. Nogle gange klør vi også på noget andet, og sådan er det jo, griner Jeppe.

Noget andet end Nikolaj i Mexico

Da Anne K var i Mexico og deltog i 'Paradise', var det Nikolaj Hvidman, der var hendes helt stor flirt, men hun gjorde det hele tiden klart, at der ikke ville komme til at ske noget imellem dem.

LÆS OGSÅ: UDE AF 'PARADISE': Jeg vidste det godt

Men den indstilling har hun ikke til Jeppe.

- Nu er der heller ikke tv på eller noget pres på, så måske kommer det til at gå lidt hurtigere end på hotellet, siger Anne og fortæller, at Jeppe giver hende nogle helt andre følelser, end Nikolaj gjorde.

- Nu er vi også hjemme i Danmark, det føles mere naturligt, når der ikke er tv på. Jeg føler mig mere tilpas, siger hun og tilføjer:

- Jeg kan jo godt lide ham, og han giver mig et smil på læben, men det er stadig lidt for tidligt at sætte en titel på. Men han giver mig da en lille smule sommerfugle i maven, siger Anne.

LÆS OGSÅ: 'Bachelor'-date afslører: Sådan er Casper, når kameraet er slukket

(Foto: Janus Nielsen.)
(Foto: Janus Nielsen.)

'Ex on the Beach'-hunken, der i dagens anledning er troppet op i kjole, er enig i, at de endnu ikke er kærester. Lige nu dater de bare.

LÆS OGSÅ: Chokeret Elvira: Han flækkede mig

-  Så nu må vi se, om hun kan holde til alt min skørhed. Men jeg ved ikke lige med kjolen, hun er ikke fan af den, men jeg er fan af den. Hvis hun ikke kan have, jeg har kjole på, så skal vi ikke være sammen. Så det håber jeg, hun kan, siger Jeppe.

Men det lader ikke til, at det gør Anne noget, at hendes flirt har en lidt feminin side.

- Det er jo bare ham. Jeg har ikke lige mødt en fyr før, der går i kjoler og med neglelak, men det er jo sjovt, det er jo sådan, han er, og jeg kan jo godt lide ham, griner hun.

LÆS OGSÅ: 'Paradise Hotel'-vært afslører massivt utroskab