Ung mor tager stor beslutning: Det føles som et nederlag

Efter to års slid giver den unge mor nu op og sadler om.

For to år siden startede Luna Munk med at læse Filosofi på Aarhus Universitet, men nu har hun besluttet sig for, at hendes fremtid alligevel ikke ligger indenfor det filosofiske felt, og derfor har hun taget en stor beslutning.

LÆS OGSÅ: Tabte kampen mod kræft: Ung mor sønderknust og i dyb sorg

- Fra og med 1. september læser jeg Kommunikation og digitale medier på Aalborg Universitet! Jeg føler mig allerede 20 kilo lettere, det bliver fantastisk med en ny start, og det bliver fantastisk med noget, der er meget mere målrettet mig. Spørg ikke, hvad jeg vil rent erhvervsmæssigt, jeg kan fortælle, at drømmen er at arbejde indenfor journalistikkens verden på den ene eller anden måde, men den her uddannelse passer jo så godt til mig, og hvad jeg laver, det kan bruges på så mange måder, og jeg er bare glad, skriver Luna på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Fie Laursen sagsøgt på grund af numseoperation

- Det føles som et kæmpe nederlag at måtte fravælge filosofien, især fordi jeg er så langt, men selvom jeg er langt, så er jeg så meget bagud på grund af stress, corona og alt det, der er sket det sidste år. Jeg kunne godt kæmpe og gennemføre med risiko for, at jeg ville gå ned med stress, og frustrationerne har fyldt så meget i mit hoved, at glæden har været minimal. Nu starter et nyt kapitel, jeg visker tavlen ren, og det bliver FANTASTISK!

Ifølge planen skulle Luna ellers færdiggøre sin bachelor i filosofi til næste sommer, men nu har hun altså tre år på studiet igen, før hun kan kalde sig bachelor. Det er dog tilsyneladende ikke noget, der skræmmer den unge mor.

LÆS OGSÅ: UH! Her er værterne i ny sæson ‘Vild med dans’

En af følgerne har spurgt til, om det hele godt kan hænge sammen med transporten, men ifølge Luna tager det kun 5 minutter længere at komme til Aalborg fra Randers, end det gjorde for hende at komme til Aarhus, så det er ingen hindring.

Se hele opdateringen, og følg med i Lunas liv herunder.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører vild fødelsdags overraskelse

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Luna Munk (@lunamunk_blog)