Foto: Discovery
Foto: Discovery

Ung mor jubler efter fertilitetsbehandling: Gravid!

Den unge mor kan ånde lettet op, behandlingen har virket, og hun er nu gravid.

22-årige Julie Elgaard kendt fra tv-serien ‘De unge mødre’ på discovery+ har sammen med kæresten Lasse datteren Elina på tre år. De har ikke lagt skjul på, at de brændende ønskede sig og kæmpede for et barn mere. Den kamp har Julie været åben omkring på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Ung mor ramt af sygdom: Der er en mening med det 

Tidligere på året begyndte Julie og Lasse i fertilitetsbehandling, og d. 17. august kunne Julie så juble over, at hun havde fået sat et befrugtet æg op.

- Glad, lettet, nervøs og super mega spændt på, om vi mon får lov at få en lillebror eller lillesøster denne gang. Og skal I høre det vildeste?? Fra i dag kl. 13.30 var jeg her hermed 2 uger og 5 dage henne. Det er jo for vildt, skrev hun dengang og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Casper Balo indrømmer: Er forelsket i denne ‘Bachelor’-babe

- Lige nu er jeg helt oppe at flyve, men forsøger også at huske mig selv på, at der jo faktisk “kun” er 50% chance for, at det ender med en positiv graviditetstest om små 2 uger.

Nu er der dog gode nyheder, og Julie og Daniel skulle ikke engang vente to uger.

LÆS OGSÅ: Nynne viser ærligt billede: Så meget har hun tabt sig

- VI ER SÅ GLADE!! Ikke mindre end 3 positive graviditetstest, og vi kan nu fortælle, at jeg er gravid, skriver Julie på Instagram til en billedserie, hvor man ikke kan være i tvivl om parrets glæde.

Se opdateringen herunder.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Julie Elgaard (@julieelgaard_)