Steffen fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: TV 2)
Steffen fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: TV 2)

Steffen fra ‘Landmand søger kærlighed’ deler stor nyhed

Husker du Steffen fra 'Landmand søger kærlighed'? Han skal være far for anden gang.

Da Steffen i 2017 medvirkede i dating-programmet 'Landmand søger kærlighed', blev han forelsket i Nadia, men deres romance endte brat, da Nadia var usikker på, om hun ville have børn, og den chance turde Steffen ikke løbe.

Steffen forelskede sig kort efter i Isabella, som han længe havde haft et godt øje til, og kun to uger inde i forholdet fandt de ud af, at de ventede barn. I marts 2018 blev Steffen og Isabella beriget med en lille pige, Astrid, og parret kan nu afsløre, at de venter deres andet barn sammen.

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse

- Astrid fik valget, om vi skulle have en hund, eller om hun skulle være storesøster. Så vi glæder os til, at der kommer en skaldet bandit mere herhjemme til februar, skriver Isabella på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet.

LÆS OGSÅ: Forskel på tv og virkelighed: Stine genkender ikke sin speeddate med Daniel

Til Realityportalen fortæller Isabella, at hun er 13+1 uge henne, og at parret endnu ikke kender kønnet, men de skal have det at vide, når de skal til scanning igen i uge 20. Isabella fortæller ligeledes, hvordan det er at være gravid igen.

- Jeg har været meget plaget af kvalme og opkast, men det begynder at blive bedre. Astrid er meget glad for babyen i maven, som får masser af kys og kram, fortæller Isabella, der også kan afsløre, at de allerede er begyndt at tale om navne, men at den endelige beslutning først tages, når de kender kønnet.

LÆS OGÅ: Vild udfordring: Caroline og Piotr Wozniacki i helt nye roller

LÆS OGSÅ: Følelsesladet Cengiz: Jeg er så stolt af min kone