Skilt ved første blik: Sådan går det deltagerne i dag

Ingen af 'Gift ved første blik'-parrene forblev ægtefolk. Nu fortæller de til HER&NU, hvordan det går med kærligheden.

Sæson 8 af 'Gift ved første blik' er netop løbet over skærmen. Og selvom DR mener, at programmet fortsat har gang på jord, så valgte alle fem par at lade sig skille.

De fandt ikke kærligheden i DR's store dating-eksperiment, men hvordan går det deltagerne i dag? Det har HER&NU snakket med dem om.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Mette: Jeg er rystet over DR

Mette og Steen

Steen og Mette til deres bryllup i 'Gift ved første blik'. (Foto: Theis Mortensen / DR)
Steen og Mette til deres bryllup i 'Gift ved første blik'. (Foto: Theis Mortensen / DR)

Veganeren Mette og storbymanden Steen fik en hård medfart. Forskellene mellem dem var tydeligt store, og særligt Mettes veganske livsstil blev en hæmsko for Steen. Parret valgte derfor at lade sig skille.

-Steen og mit match var virkelig dødsdømt fra starten. Der går ikke ret lang tid, før jeg oplever, at vores personligheder, livssyn og værdier er vidt forskellige. Hvis vi var radiostationer, ville vi spille på hver sin frekvens, forklarer Mette til HER&NU.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Afslører ny kæreste

Hverken Mette eller Steen har fundet en ny kæreste sidenhen, men Steen er optimistisk:

- Jeg har fået en del henvendelser, siden jeg medvirkede i programmet. Og der er et par stykker, som jeg gerne vil invitere på en bøf, griner han.

Anders og Sebastian

Sebastian og Anders på deres bryllupsdag i 'Gift ved første blik'. (Foto: Theis Mortensen / DR)
Sebastian og Anders på deres bryllupsdag i 'Gift ved første blik'. (Foto: Theis Mortensen / DR)

Programmet skrev historie, da to mænd i år blev gift. Anders og Sebastian satte baren højt for sæsonen, og seerne havde høje forventninger til de to herrer. Dog måtte de også erkende, at den romantiske kemi aldrig opstod mellem dem. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-par: Derfor drikker vi så meget

- Man kan kalde det her venner ved første blik. For jeg har vundet i vennelotteriet. Vi hyggede os under hele eksperimentet, og hele vennedelen kom hurtigt på plads, men det ser man bare ikke på tv, siger Anders.

Også Sebastian er glad for deres nuværende relation.

- Jeg havde håbet på, at det ville gå en anden vej, så selvfølgelig var det en skuffelse. Men det var også en lettelse, da vi besluttede at blive skilt. Vi er klart et bedre vennematch end et romantisk match.

LÆS OGSÅ: Første kys i 'Gift ved første blik': Havde ikke gjort det ædru

Olivia og Patrick

Gift ved første blik sæson 8. Patrick og Olivia. (Foto: Theis Mortensen)
Gift ved første blik sæson 8. Patrick og Olivia. (Foto: Theis Mortensen)

Olivia og Patrick stoppede eksperimentet før tid, da Olivia hurtigt kunne mærke, at hende og Patrick ikke kunne få en fremtid sammen. Derfor blev parret skilt. Stemningen var mildest talt dårlig, da de skulle dele bryllupsgaverne mellem dem, og det blev hurtigt klart for seerne, at Patrick havde nogle følelser i klemme. Selvom parret ikke længere har kontakt, så kører det for dem.

Olivia har fået en ny kæreste.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Afslører ny kæreste

– Vi har datet siden august og er lige blevet kærester, siger hun og tilføjer, at det nyforelskede par ses så meget, de kan.

Også Patrick har godt gang i datinglivet.

- Jeg ser én en måned efter, jeg er sammen med Olivia. Det holdt et par måneder, og så lukker jeg den. Men nu er der en ny, som tegner meget godt. Det har kun stået på i tre uger, men det ser godt ud. Hun skrev til mig efter at have set tredje program. Modigt, men det virkede, griner Patrick.

LÆS OGSÅ: Efter kovending i 'Gift ved første blik': Jeg var skeptisk

Benny og Tanja

Tanja og Benny til parterapi i 'Gift ved første blik'. (Foto: Theis Mortensen / DR)
Tanja og Benny til parterapi i 'Gift ved første blik'. (Foto: Theis Mortensen / DR)

Alt gik galt for Benny og Tanja. Heller ikke de fandt melodien i eksperimentet, og Benny endte til sidst med at smide Tanja ud og bad om en skilsmisse. Dengang fortalte de begge til HER&NU, at de var meget forskellige og havde svært ved at få øje på matchet.

LÆS OGSÅ: Smed bombe i 'Gift ved første blik': Det skete bag kulissen

- Det er ingen hemmelighed, at en del har skrevet og søgt om venskab på facebook. Jeg har ikke gjort noget aktiv for at date, da jeg gerne ville vente til programmerne var sendt.

Tanja nyder også, at programmerne er færdige på tv.

- Jeg slapper af og hviler bare i at have fået min normale tilværelse tilbage. Hvad kærligheden angår, så kommer den, når den kommer.

Tanja og Benny snakker ikke sammen den dag i dag.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik': Det sker, hvis en deltager dør

Mikael og Melissa

Mikael og Melissa forlod programmet som skilte, men dog stadig hånd i hånd og nysgerrige på, hvad deres relation kunne føre til.

Desværre måtte de erkende, at de ikke kunne finde den romantiske gnist, og derfor er de nu blevet enige om, at de bare er gode venner.

LÆS OGSÅ: Chok i ‘Gift ved første blik’: Smider kæmpe bombe

- Vi blev matchet af en tredjepart, som vi ikke havde indflydelse på. Jeg føler, vi passer 80% sammen, men den fysiske del, der er vi forskellige. Jeg er lidt mere typen til kram og kys for at give nærvær og modtage omsorg. Det er Melissa også, men det blev ikke med mig, forklarer Mikael.

Også Melissa sætter ord på deres forhold.

- Jeg er vildt taknemmelig for at have gået igennem det her med Mikael. Vi snakker sammen, der er bare ikke romantiske følelser i den relation.

Du kan se 'Gift ved første blik' på DRTV.

LÆS OGSÅ: Krise i 'Gift ved første blik': Ikke i vores hjem!