Pitzner chokerer: Går ind i politik

Interessen for politik er stor hos Elvira Pitzner.

Elvira er til hverdag en travl kvinde - både med sommerhusrenovering, egen tøjkollektion og et liv i Dubai er der gang i biksen.

Men selvom Elvira har meget på sin tallerken, så er der som bekendt altid plads til lidt mere. Elvira har nemlig valgt at gå ind i politik.

LÆS OGSÅ: Mathilde Gøhler dømt i retten

Det sker i en video på hendes YouTube-kanal, hvor hun sammen med folketingskandidat for Liberal Alliance Kim Bjørnstrup har sat sig for at gennemgå nogle af de helt store politiske emner.

Kim Bjørnstrup er far til Elviras bedste ven, og derfor kender de hinanden særdeles godt.

LÆS OGSÅ: Elvira Pitzner udsat for psykisk vold: Han rev mig i håret og kaldte mig luder

Videoen er udkommet dagen før det folketingsvalg, som Mette Frederiksen netop har udskrevet.

- Det er altid interessant at høre hans take på verden derude og høre, hvad han ville ændre, hvis han kunne, fortæller Elvira i videoen.

Tager skeen i egen hånd

Elvira og Kim lægger hårdt ud med en snak om energikrisen i Danmark. De er begge to oppe at køre over de stigende energiprise, som ifølge dem er for høje.

LÆS OGSÅ: Efter brud: Stor drøm sat på pause

Og som en ægte politiker in spe har Elvira taget skeen i egen hånd og fortæller Kim om, hvad hun har gjort i kampen mod den høje elpriser.

- Jeg har selv lige bedt mine følgere om at underskrive et borgerforslag om at fjerne afgifterne i hvert fald midlertidigt, siger hun.

Om du en gang kan sætte kryds til Elvira Pitzner på stemmesedlen, det må tiden vise. Man kan se hele snakken mellem Kim Bjørnstrup og Elvira Pitzner herunder.

LÆS OGSÅ: Pitzner taler ud om dyremishandling