Philine vil have parrets hus tilbage: Han kan bare smutte

Philine savner tilværelsen i Nordsjælland, og stod det til hende, så boede hun stadigvæk i huset.

Philine Roepstorff, 28, var nået til et sted i sit liv, hvor der var styr på tingene. Karrieren kørte på skinner, hun boede i sit drømmehus og levede generelt en tilværelse lige efter hendes hoved. Det eneste, der ikke fungerede, var forholdet til Nicklas Bendtner, 33, og ved bruddet ramlede Philines verden sammen, og hun måtte starte forfra på flere punkter.

Det fortæller hun om i det seneste afsnit af 'Bendtner & Philine' på discovery+.

- Det er ikke fordi, at jeg på nogen måde vil have Nicklas tilbage. Jeg savner ham jo dårligt nok. Men jeg er ikke helt kommet mig over omvæltningen af min hverdag. At bygge hus hver dag, være papmor og have en mand, jeg har kendt, siden jeg var 20.

- Man burde være dér, hvor man selv har lyst til at få børn, men nu er det hele blevet revet væk, og nu sidder jeg som en teenager i København igen. Det er som om, jeg er gået tilbage i livet igen, lyder det fra en tydeligt nedtrykt Philine.

LÆS OGSÅ: Sarah og Türker snydt: Det er en katastrofe!

Savner tilværelsen

Selvom den 28-årige model og influencer er taknemmelig for sit liv, sin lejlighed og sin karriere, så har hun bare svært ved at se sig selv passe ind i den rolle, hun befinder sig i. Hun savner huset i Nordsjælland, som hun flyttede ind i for blot 10 måneder siden, og som hun troede, skulle danne rammerne for fremtiden sammen med Bendtner.

- Det var mit drømmehus, min drømmelivsstil og mit drømmested. Jeg ville bare ønske, at forholdet havde været godt derude, for så havde vi haft alt, siger hun og fortsætter:

- Han kan bare smutte, men giv mig mit hus. Det er ham, der gerne vil rende rundt med alle mulige venner og sidde på Café Victor og spille fandango. Så kan han jo give mig det hus, sælge det til mig.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Se klippet herunder, hvor Philine fortæller om sine drømme, eller se det fulde afsnit af 'Bendtner & Philine' på discovery+.

LÆS OGSÅ: Natascha Linea er blevet gift med sit barns far