Finale på 'Paradise Hotel' 2020. Foto: Janus Nielsen / NENT Group
Finale på 'Paradise Hotel' 2020. Foto: Janus Nielsen / NENT Group

'Paradise'-stjerne med i ny sæson 'Ex on the Beach'

De fleste husker nok 'Paradise Hotel'-deltageren fra sæsonen, der blev vist i 2020. Nu skriver han endnu et realityprogram på CV'et.

Da man i foråret 2020 kunne følge med i 'Paradise Hotel' sæson 16, var en af deltagerne, der nåede hele vejen til finalen, Marco Harry. Om han i sit næste reality-program når hele vejen til sidste afsnit, vides endnu ikke, men i hvert fald er det sikkert, at man kom kort tid kan få fornøjelsen af Marco på skærmen igen.

Den tidligere 'Paradise'-deltager kontaktede selv produktionen og gav ønske om sit udtryk for at medvirk i 'Ex on the Beach', og kort derefter blev han kaldt til casting.

LÆS OGSÅ: CHOK: Paradisoer bekræfter utroskab

- Jeg tror, det er lidt mere mig, det her. Det der med at man ikke skal gå og passe på, at man træder folk over tæerne. Det er lidt mere lige ud af posen. Selve spillet og alt det, der var derinde (på 'Paradise Hotel', red.), kunne jeg godt lide. Men jeg havde det lidt svært med, at man ikke bare kunne fortælle folk, de var nogle idioter, hvis de var det. Normalt er jeg én med store armbevægelser, og folk får hurtigt en holdning og en mening om mig. Og i 'Paradise' gjaldt det jo om at vinde en halv million, siger Marco om at være med i 'Ex on the Beach'.

Ballade i den nye sæson

Derfor ser han frem til, at han nu får lidt mere mulighed for at være helt sig selv uden frygt for at blive smidt ud. Og så ser han frem til at få en pause fra jobbet som daglig leder og manager på Halmtorvet 9.

LÆS OGSÅ: Olivers første ord om utroskab: Måske det er Guds måde at straffe mig

- Jeg kommer nok til at bidrage med fest og farver, det er det, jeg lever af, og så kommer jeg også til at bidrage med lidt ballade, lyder det fra Marco.

Som bekendt tabte Marco Harry og hans daværende kæreste, Silke Kristensen, desværre finalen til Sara Dohn og Jonas Daniel Westh Ptak. Her rejste Jonas hjem med 200.000 kroner, mens Sara vandt 0 kroner.

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Der kommer en ny 'Forsidefrue'

Når der er premiere på 'Ex on the Beach' sæson 7, vil Marco Harry ikke være det eneste kendte ansigt blandt gæsterne.

Villaen i den nye sæson er beliggende i Caribien, nærmere betegnet Den Dominikanske Republik. Her kan de nye reality-deltagere se frem til at tjekke ind i en luksusvilla i eksotiske omgivelser med udsigt til turkisblåt hav, swimmingpool og palmer.

Se villaen her. 

LÆS OGSÅ: Anna Seneca afslører: Det står i vejen for en graviditet