(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

'Paradise'-babes nyfødte datter indlagt med to infektioner

Der er ikke meget nattesøvn og afslapning over paradisoens liv lige for tiden.

For mindre end en måned siden blev Mette Væver Andersen mor for tredje gang, da datteren Saga kom til verden. Men nu er der kommet skår i babyboblen, Saga har nemlig pådraget sig hele to maveinfektioner i form af rotavirus og adenovirus, og mandag blev hun indlagt på børneafdelingen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter operation: Frygter, det er kræft

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Amalie giver en noget overraskende update på sit forhold til Mikkel.

- Hun har været syg i nogle dage. Men mandag var der blod i hendes afføring, derfor blev vi sendt på Viborg Sygehus. Hendes numse er helt ødelagt, fordi den ikke kan tåle alt det stærkt hyppige afføring. Men nu er vi ved at have styr på numsen, nu mangler vi bare, at alt virus vil forsvinde, fortæller Mette og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

- Vi er kommet hjem på åben indlæggelse. Hun to mavevirusser, det simpelhent så synd for hende. Fordi det er viruser, så der findes ingen kur, men vi er tit i kontakt med børneafdelingen. De ringer og hører hvordan natten er gået. Og jeg ringer, hvis jeg har spørgsmål, eller hvis jeg synes, hun får det dårligere.

LÆS OGSÅ: Gravid Fie afslører: Jeg stod i mit værste mareridt

Mette har ingen idé om, hvordan Saga har fået de to maveinfektioner, idet familien holder sig hjemme så meget som muligt på grund af corona. Udover Saga, er Mette mor til Alma, der lige er blevet 1 år og 8-årige Lionel.

LÆS OGSÅ: Kessler starter ny uddannelse