(Foto: Privat)
(Foto: Privat)

'Paradise'-babe er blevet mor igen

14. december blev dagen, hvor 'Paradise'-baben blev mor til tre.

I går var en stor dag for den tidligere 'Paradise Hotel'-deltager Mette Væver Andersen. Her blev hun nemlig mor for tredje gang. Fødslen skete ved planlagt kejsersnit, og det er Mettes andet barn sammen med kæresten Jacob og hendes tredje barn i alt.

LÆS OGSÅ: Realitystjerne dummer sig: Bruger 50.000 på Bjerrehuus

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Rikke Gøransson fortæller om 'Paradise' og fremtiden.

- Endnu en lille prinsesse.Velkommen til verden sødeste lillesøster, vi er allerede ret forelsket i dig! 2990 gram og 48 centimeter, skriver Mette på Instagram, og overfor Realityportalen uddyber hun:

- Vi har det alle godt. Denne gang gik alt efter planen, så det var en helt anden oplevelse, fortæller Mette, som kort efter fødslen havde besøg af sønnen Lionel, der snart fylder 9. Lillesøsteren har endnu ikke fået et navn, da de ikke kan blive enige.

Anden fødsel var ikke sjov

Det er anden gang under corona-pandemien, at Mette og Jacob udvider familien. 25. oktober 2020 kom  datteren Alma Josefine nemlig til verden ved akut kejsersnit hele 7 uger før tid. På grund af den tidlige fødsel skulle Mette dog være indlagt længe.

LÆS OGSÅ: Efter ‘Bronuts’ afslutning: Det skal jeg leve af nu

- Det var absolut ikke en sjov oplevelse for nogen af os. Men heldigvis er vi alle okay. Alma Josefine er en stærkt lille pige! Nu skal vi være på sygehus en måned, det bliver svært at undvære storebror Lionel. Han er noget påvirket af situtationen, fortalte hun dengang til Realityportalen.

Ved denne fødsel er alt dog gået planmæssigt, og Mette slipper med at være indlagt i to dage på grund af kejsersnittet. Alma Josefine har endnu ikke mødt sin lillesøster, da Mette og Jacob mener, det vil være svært for den blot 14 måneder gamle storesøster at forstå, hvis hun skal besøge dem på sygehuset og så tage afsked igen.

Mette og Jacob blev gift tilbage i oktober, kort inden Alma Josefine fyldte et år. Det næste skud på stammen har endnu ikke fået et navn.