Oprevet 'Luksusfælden'-deltager: De er nogle røvhuller

Aftenens 'Luksusfælden'-deltager er bestemt ikke tilfreds med sin deltagelse og kalder eksperterne for "røvhuller".

Siden 'Luksusfældens' eksperter var på besøg hos Imad og Izabella i Slagelse, er Imad kommet i arbejde.

- Jeg har fået job for to måneder siden ca. i Dansk Retursystem, hvor jeg servicerer maskiner, fortæller Imad til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW: 'Luksusfælden'-deltager sendte veninde i fogedretten

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Thomas Blachman fortæller om 'X Factor'

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Robinson'-babe har tabt 24 kilo

Jobbet følger dog ikke det krav, som eksperterne satte på 16.000 kroner udbetalt, og det er Imad ligeglad med.

- Jeg følger ikke deres krav på nogen som helst måde, jeg kører mine egne regler, og hvad jeg har lyst til. Jeg har kun meldt mig til programmet for at spare penge - det er det eneste, fortæller Imad, der derfor var meget skuffet over besparelsen på 26.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Gustav Salinas åbner op: Jeg har ændret mig

- Jeg siger det også direkte under optagelserne, at jeg ønskede 100.000-200.000 i besparelse. Jeg har kun meldt mig for at spare penge, gentager Imad, der derfor fortryder sin deltagelse.

- Jeg fortryder det kun af den årsag, at jeg ikke fik sparet mange penge. Det var ikke det værd. Hvis det var 100.000 eller 200.000 kroner, så havde det været det værd, fortæller Imad.

LÆS OGSÅ: Ude af 'Robinson': Afslører hemmelig aftale med Svensson og Martin

Nogle røvhuller

Imad og Izaballa synes i programmet meget samarbejdsvillige, men det var kun for at få besparelsen gennemført. I virkeligheden har Imad en helt anden opfattelse af programmet, end man ser på tv.

- Det er nogle amatører, de er ikke eksperter i hvert fald, som I kalder dem, og seerne kalder dem. De er nogle røvhuller, og det siger jeg direkte. De er kun ude på at udstille folk på en dårlig måde, så de kan tjene nogle penge og gøre mennesker til grin, fortæller en oprevet Imad.

LÆS OGSÅ: Realitypar afslører familieforøgelse

Imad kan dog ikke svare på, hvor i programmet han selv føler sig grinagtig gjort.

- Jeg har ikke selv set det hele, men det er 100 %. De siger også, vi skulle sælge bilen, og jeg snakkede med Jan bag kameraet, hvor jeg fik lov til at beholde bilen, men jeg skulle lade som om, at bilen skulle sælges. Det, synes jeg, hele Danmark skal vide. Normalt ser man en, der kommer og tager bilen, men med mig blev den ikke fjernet, for det skete, som jeg ville have det, forklarer Imad, der stadig har bilen.

HER&NU har forsøgt at få bekræftet Imads forklaring omkring bilen med produktionen bag 'Luksusfælden', men de er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelse.

LÆS OGSÅ: Efter flere år: Nu vil hun tilbage