Oliver Bjerrehuus og Frederik Fetterlein. (Foto: Peter Hauerbach)
Oliver Bjerrehuus og Frederik Fetterlein. (Foto: Peter Hauerbach)

Oliver hev Gunnvør i retten: Endelig samvær efter halvandet år

Det var en glædens dag, da Oliver og Suzanne Bjerrehuus endelig blev genforenet med Olivers tre yngste børn.

Det var en både lettet og glad Oliver Bjerrehuus og hans mor Suzanne, der i forrige weekend fik genoptaget samværet med deres tre henholdsvis børn og børnebørn uden at have haft kontakt til dem i halvandet år.

Den 45-årige fotomodel havde sine børn Sigga, ti, Hanna, syv og treårige Hugo med en tur i Tivoli. Det fremgik af hans Instagram. Samværet fandt sted oven på en retslig tvist om samværsret mellem ham og børnenes mor, Gunnvør Dalsgaard fra 'Forsidefruer'.

LÆS OGSÅ: Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

– Hugo, jeg elsker dig. Hanna, jeg elsker dig og Sigga, min skat, jeg elsker dig, skrev han og bragte billeder og videoer af den glædelige begivenhed i den gamle have. Og farmoren, Suzanne Bjerrehuus, 73, reagerede også med en opdatering.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Paradise'-parret Anne og Nikolaj fortæller om fremtidsplanerne.

– Og storebror Oscar (Olivers ældste, 20-årige søn fra et andet forhold. red.) er også med på denne dejlige dag. Jeg er så glad, skrev hun.

LÆS OGSÅ: Mikkel om Amalie: Det er synd for børnene

Samværet blev genoptaget efter en byretsdom, der slog fast, at han havde ret til samvær hver 14. dag, og første gang 21. august.

– Den største sejr ville have været, hvis forældrene kunne kommunikere, men sådan er det desværre ikke, sagde Oliver Bjerrehuus til HER&NU kort efter domsafsigelsen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren