Nynne anklager Robert Hansen for vold: Her er hans svar

Forholdet er nu definitivt slut, men det ser ud til, at Robert ikke er enig.

De seneste dage har rygterne floreret omkring, at Nynne Larsen kendt fra realityprogrammerne ‘Dagens mand’ og ‘Divaer i junglen’ og hendes skuespillerkæreste, Robert Hansen, skulle være gået fra hinanden. Men da Nynne mødte op til Vi elsker 90'erne i weekenden, fortalte hun om, at hun havde håbet, Robert ville fri til hende i Spanien, og hun viste irriteret sine fingre frem, hvor der ikke var ringe på.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?

Nu står det dog klart, at der ikke er noget bryllup i sigte. Robert og Nynne danner nemlig ikke længere par. Det skriver Nynne på sin Instagramprofil, hvor hun har uploadet et billede af sit forslåede ansigt med ordene:

- Et parforhold skal være et safe space bestående af kærlighed, ærlighed, tilregnelighed og loyalitet. Ikke vold, trusler, nedgørelser, fortvivlelse og misbrug. Nogle af de ting jeg er blevet budt, vil jeg ikke engang byde min værste fjende. Det er der ingen mennesker som fortjener. Af samme årsag danner Robert og jeg ikke længere par.

LÆS OGSÅ: CHOK! Ny sæson ‘Paradise’ droppes

Det strømmer ind med kommentarer og støtte til Nynne, og blandt kommentarerne har Robert Hansen også givet sit besyv med, han skriver kort:

- Elsker dig altid

Beskeden er efterfulgt af tre hjerter og en ild-emoji, og den har fået flere folk op i det røde felt.

Realityportalen har været i kontakt med Nynne, som fortæller, at hun ikke har anmeldt det til politiet. Det har endnu ikke været muligt at få en kommentar fra Robert Hansen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager droppet inden premieren

Rygterne omkring et brud mellem Robert og Nynne florerede i tidligere på ugen, hvor de pludselig ikke længere fulgte hinanden på Instagram. Mandag lagde Nynne derudover en story på Instagram, hvor hun fra vinduet i toget filmer landskabet suse forbi, mens sangen 'New Rules' med Dua Lipa afspilles med teksten:

One: Don't pick up the phone

You know he's only callin' 'cause he's drunk and alone

Two: Don't let him in

You'll have to kick him out again

Three: Don't be his friend

You know you're gonna wake up in his bed in the morning

Efterfølgende begyndte Robert Hansen igen at følge Nynne, men det var ikke gengældt.

Se Nynnes opdatering på Instagram her:

LÆS OGSÅ: Tina Lund: Den sværeste sæson af 'Forsidefruer'