Nicklas Bendtner opgiver sin drøm

Den tidligere landsholdsspiller føler hver dag en irritation over, at hans drøm aldrig blev ført ud i livet.

I 2020 købte Nicklas Bendtner en stor villa nær Høsterkøb, hvor han flyttede ind med sin daværende kæreste, Philine Roepstorff, og siden har han haft en drøm om, hvad nogle af de mange kvadratmeter skulle bruges på.

Artiklen fortsættes under videoen, hvor Sille og David fortæller alt om 'Paradise'-finalen...

LÆS OGSÅ: Stor drøm er gået i opfyldelse: Vi græder af lykke

Han ville gerne have en kæmpe tyrannosaurus rex stående i sin have og indkørsel, og der var endda en til salg på markedet. Kæmpe-dinosauren havde stået i Givskud Zoo siden 2015, men i maj 2021 blev den solgt på auktion til 71.000 kroner, og det var desværre ikke 33-årige Nicklas Bendtner, der var køberen.

Det ærgrer ham stadig.

LÆS OGSÅ: Reality-babe er gået fra kæresten: Hans egen skyld

- Det irriterer mig jo, at jeg ikke fik fat i den t-rex. Det var lidt en drengedrøm at have sådan en stående. Jeg ved bare, at min søn ville have elsket det, og min søns venner ville have elsket det. Så det irriterer mig lidt, at den plads bare forbliver tom, siger han i det nye afsnit 'Bendtner & Philine' og fortsætter:

- Det er et irritationsmoment, at hver gang jeg kommer ind i min indkørsel, så er det i en andens bil eller i en taxa. Jeg har mange irritationsmomenter. Og dét er længere, for min indkørsel er 200 meter lang, så det er bare irriterende i 200 meter, siger Bendtner.

Grunden til, at han ikke kører i sin egen bil, er, at han har fået sin Porsche, en Taycan Turbo S, konfiskeret. Han har desuden også modtaget en bøde på 40.000 kroner, hvilket skyldes, at han gentagne gange er blevet taget i et køre uden et gyldigt kørekort.

LÆS OGSÅ: Marianne efter 'Luksusfælden': Rejser til USA

Se klippet herunder. Se hele afsnittet på discovery+.