'Luksusfælden'-deltager skjuler sin spilafhængighed for kæresten

Det unge par drømmer om at udvide familien, men Benjamin har inden for det seneste år spillet for næsten 200.000 kroner, så der er lang vej endnu.

Benjamin og Maria er kun 22 år, men drømmer allerede om hus og børn. Som tingene ser ud lige nu, rækker økonomien slet ikke til at udvide familien, for udover at kaste penge efter junkfood, udstyr til deres hund og Benjamins store kærlighed til FCK, så gemmer Benjamin også på en spilafhængighed, og Maria har kun set toppen af isbjerget.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: 'Vild med dans'-stjerne i hast på skadestuen

Da 'Luksusfældens' eksperter gennemgår parrets konti opdager de, at Benjamin inden for det sidste år har spillet for næsten 200.000 kroner.

- Jeg tror ikke, hun er klar over, hvor meget det egentlig er, der bliver brugt på spil, afslører Benjamin over for den ene af programmets eksperter, Kenneth Hansen, som derefter spørger ham, hvorfor han har svært ved at stoppe.

- Hvis jeg har tabt, så vil jeg ned og have pengene tilbage, og hvis jeg så har vundet, så tænker jeg, at nu går det godt, og så vil jeg ned og spille noget mere og vinde noget mere, forklarer Benjamin.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Annette Heick: Droppede mor og far

Parret drømmer om at udvide familien, men de kommer længere væk fra den drøm i takt med, at Benjamin bliver ved med at optage lån.

- Benjamin, du har et seriøst problem, som der er nødt til at blive taget hånd om, hvis der skal være styr på din økonomi. Og så bliver du simpelthen nødt til at være ærlig over for hende og fortælle hende om omfanget af dit spilleforbrug, og hun fortjener at få at vide, at du har optaget kviklån for 20.000 kroner bare inden for de sidste to måneder, lyder det fra eksperten.

Se, hvordan det går Benjamin og Maria i 'Luksusfælden' i aften klokken 20 på TV3 eller se afsnittet allerede nu på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs hårde regel: Jeg tager prisen for den strengeste mor

Se klippet fra aftenens program herunder

LÆS OGSÅ: Robert Hansen scorer realitybabe

LÆS OGSÅ: Morten og Irina afslører: Vi skal have barn nummer to