‘Landmand søger kærlighed’-deltager anmeldt

Stine og Niels har nu rettet ind efter anmeldelsen.

Stine Marthine og manden Niels, der blev kærester i tv-programmet 'Landmand søger kærlighed', har købt et mindre landsted. Her holder de blandt andet høns.

SE VIDEOEN: 'Landmand'-deltager gik på knæ i omklædningsrummet

Indtil nu har hønsene gået frit på grunden, men det kan de ikke længere.

- Der er konstateret udbrud af fugleinfluenza i fjerkræbesætninger i Jylland og på Lolland og Sjælland og i et hobby hønsehold i Sønderjylland. Det nuværende trusselsniveau for smitte med fugleinfluenza fra vilde fugle til fjerkræ er pr. 21. november 2022 hævet til højt. Det betyder, at der er indført obligatorisk krav om indelukning eller indhegning og overdækning af fjerkræ og fugle i fangenskab på grund af fugleinfluenza i vilde fugle, skriver Fødevarestyrelsen på deres hjemmeside.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen slår fast: Tobias er min fremtid

Det krav har Stine og Niels glemt at følge.

- Vi har haft besøg af Fødevarestyrelsen i dag, efter at jeg er blevet anmeldt for at have fritgående høns. Selvom jeg er noget overrasket over anmeldelsen, så skal ret være ret, der er nogle regler, og dem er jeg selvfølgelig ikke hævet over, så for nu kan mine høns ikke gå frit lige meget, hvor meget jeg end elsker det, fortæller Stine Marthine i et opslag på Instagram.

- Men så snart der igen kommer styr på fugleinfluenzaen, så er mine høns igen at finde i haven. Indtil da må de tage til takke med hønsegården, for muligheden for at komme ud skal de altså have, ellers ser jeg ingen grund til overhovedet at have høns, slutter hun.

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet i morgen

Stine og Niels venter en lille pige, som kan komme når som helst, da Stine i denne uge er gået ind i uge 38.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Stine Marthine Pedersen (@stinemarthine)