Landmand Ole skilt fra Gitte: Savnede swingerklubben

I 2016 sagde de ellers ja til evig kærlighed. Men kærligheden holdt ikke for 'Landmand søger kærlighed'-parret.

I anden sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ faldt Ole Andersen og Gitte Dahl pladask for hinanden. Gitte flyttede kort efter programmet ind hos Ole på gården lidt udenfor Kolding.

Men nu deler parret en kedelig nyhed. De har nemlig valgt at blive skilt.

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på 'Paradise'

Det fortæller Ole selv til Ekstra Bladet.

- Ja, det er jo faktisk lidt tid siden. Vi har også joket med, at der ikke er nogle, der har opdaget det endnu, siger Ole Andersen Ekstra Bladet og fortæller, at han og Gitte Dahl blev skilt tilbage i 2020.

Ole var en omtalt herre blandt de danske seere, da han medvirkede i anden sæson af 'Landmand søger kærlighed'. Her løftede han sløret for sin passion for swinger-miljøet.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

Livet med swinger-klubben var dog ikke noget for Gitte, og derfor forlod landmand-Ole swinger-klubben for et liv med Gitte, og selvom det ikke var været helt nemt, var han dengang glad for beslutningen. Det fortalte han til Realityportalen.

Men nu tyder det på, at savnet til swinger-klubben alligevel var for stor. Det fortæller Ole til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Skal Lenny være far? Nu svarer han på graviditetsrygter

- Det gik op for mig med tiden, at jeg savnede det, og jeg også gik glip af en masse socialt ved, at jeg havde trukket mig fra miljøet. Der var jo også en del venskaber, der røg, og det savnede jeg bare for meget, lyder det fra Ole Andersen.

Det var Gitte, der i februar 2016 tog chancen og gik på knæ, da Ole ikke kunne tage sig sammen, fortalte de til Realityportalen. 

LÆS OGSÅ: Fie afslører: Sådan er min aftale med faren