'Landmand'-Maxine afslører hård dom fra lægen

Maxine opgiver ikke at blive mor, selvom det kan blive svært.

Maxine Sørensen lagde i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed' ikke skjul på, at hun ønskede børn, inden hun blev 30 år.

Artiklen fortsætter under videoen af 'Landmand' Svend og 'Landmand' Allan. 

LÆS OGSÅ: Tv-stjerne gravid efter barnløshed: Jeg mistede tilliden til min krop

- Jeg tænker ikke, det er en ulempe at sige det. Jeg tænker mere, at jeg ikke holder nogen for nar ved at sige det. Det værste, man kan gøre, er at holde nogen for nar, eller at en person vil mere end den anden, for så føler man sig presset til at gøre det eller til at komme ud af forholdet, fordi man ikke er samme sted, forklarede Maxine dengang til Realityportalen og HER&NU.

I dag forklarer hun til TV 2, hvorfor det var så vigtigt for hende at spørge alle sine dates ind til deres femårs-plan, og hvorfor emnet "børn" fyldte så meget.

Kort før optagelserne havde Maxine nemlig fået en mindre glædelig nyhed fra sin læge.

- Jeg vil ikke sige, at mirakler ikke kan ske. Men du må ikke sætte næsen op efter at få børn, husker Maxine Sørensen, at lægen sagde til hende kort inden optagelserne til 'Landmand søger kærlighed', fortæller hun til TV 2.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-par skal være forældre

Ny kærlighed

I TV 2-programmet endte Maxine med at vælge Silas til den romantiske weekend, men efter programmet var det Magnus, som Maxine kendte inden programmet, der faldt i Maxines interesse, og de to er stadig sammen i dag og bor i et hus på landet i det nordlige Sjælland. Sammen har de ikke opgivet at få børn trods lægens kedelige besked, for ifølge Maxine er der mange måder at få børn på, og for parret lever drømmen om en kernefamilie stadig videre.

Til Realityportalen og HER&NU har Maxine tidligere fortalt, at hun gerne vil have tre børn.

Maxine vil gerne holde for sig selv, hvad årsagen til hendes ufrivillige barnløshed er.

LÆS OGSÅ: Surprise ved Silas’ bryllup: Se hvem der kom

I dag den 9. august er der premiere på den nye sæson af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 kl. 20.00.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Maxine Sørensen (@maxine4050)