Landmand Mads forlod kræftsyg kæreste: Jeg har fortrudt mange gange

For seks år siden oplevede 'Landmand søger kærlighed'-deltageren at miste kæresten til kræft.

Inden Mads Højgaard Petersen i aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' skal vælge mellem Merle, 24 og 30-årige Anna, mødte Lene Beier op til en samtale med ham. Her stillede hun spørgsmålet, hvorfor han har opbygget et panser omkring sig, som er svært for pigerne at trænge igennem? Og det fik ham til at åbne op for en stor sorg i livet, som han oplevede for seks år siden, hvor han valgte at bryde med kæresten, der var dødssyg.

LÆS OGSÅ: Droppet af 'Landmand': Nu har hun fået en kæreste

- Min kæreste fik kræft, og jeg blev så ked af det dengang og bliver det stadigvæk. Jeg kunne ikke holde det ud længere, så vi gik fra hinanden, og det var svært at sige, når hun lå der og var så syg, fortæller den 30-årige økologiske landmand meget rørende til værtinden.

- Det har jeg fortrudt mange gange siden, og det sidder dybt i mig, og derfor har jeg måske dårlig samvittighed, forklarer han videre.

LÆS OGSÅ: Steffen fra ‘Landmand søger kærlighed’ deler stor nyhed

- Det var meget hårdt at miste hende, og jeg har åbenbart svært ved at komme videre. Jeg håber, folk forstår, hvordan jeg har det, og hvorfor det ikke er helt let for mig, siger Mads til Realityportalen.

Se med i aften kl. 20.00 på TV 2, når Mads skal vælge mellem Merle og Anna.

Mads har datet Merle, Karen og Anna i 'Landmand søger kærlighed'. Og i aften skal han vælge mellem Merle og Anna. (Foto: Anders Brohus/TV 2)
Mads har datet Merle, Karen og Anna i 'Landmand søger kærlighed'. Og i aften skal han vælge mellem Merle og Anna. (Foto: Anders Brohus/TV 2)