'Landmand'-Katja om programmet: Derfor fandt jeg ikke kærligheden

Katja fra 'Landmand søger kærlighed' meldte sig til programmet for at finde kærligheden. Den fandt hun ikke, men hun fandt noget andet.

Det sidste afsnit af datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' er rullet over skærmen. På trods af at omstændighederne for at finde kærligheden er gode - med kærlighedsbreve, speeddates, gruppedates, alene-dates og en romantisk weekend, så er det ikke givet, at der opstår amoriner i luften.

Artiklen fortsætter under videoen med Katja. 

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltager har fundet kærligheden i Norge

Selvom Katja Gullaksen om nogen gav programmets præmis en chance, så fandt hun ikke prinsen på den hvide hest, til gengæld fandt hun Theis og Dennis.

De tre er blevet rigtig gode venner.

–De vil mig bare det bedste. Hvis jeg har negative tanker om mig selv, er de lynhurtige til at fortælle mig, hvor skøn jeg er. De har hjulpet mig så meget i min personlige udvikling, lyder det fra Katja, som har et bud på, hvorfor hun ikke udviklede romantiske følelser for nogen af fyrene.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Jonas taler ud: Jeg var skeptisk fra starten

– Jeg tror ikke, jeg fandt kærligheden, fordi jeg selv var så meget på en personlig rejse, forklarer hun, og er sikker på, at de to fyre finder kærligheden en dag.

– De er sindssyg forskellige, men begge så skønne og sjove, og de kvinder, som får dem som kærester, er meget heldige, afslutter den 29-årige landmand.