'Landmand'-Katja afslører: Jeg har fået en kæreste

Fra sin deltagelse i 'Landmand søger kærlighed' tog Katja nogle stærke venskaber med sig, men nu har hun faktisk også fundet sig en kæreste i forbindelse med programmet.

Under optagelserne til 'Landmand søger kærlighed' fandt Katja Gullaksen kærligheden, men det var den venskabelige af slagsen. Hendes to bejlere Dennis og Theis er nemlig blevet to af hendes rigtig gode venner.

LÆS OGSÅ: Reality-stjerne afslører frieri

Artiklen fortsætter efter videoen...

Men landmanden fandt faktisk også den romantiske kærlighed i forbindelse med sin medvirken.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE! 'Landmand'-deltager er blevet gift

For da programmet rullede over skærmen, sad der en seer bag, som lagde mærke til Katja og greb knoglen.

- Jeg har fundet mig en kæreste. Han hedder Michael og var nærmest en af de første, der skrev til mig, efter han så mig i 'Landmand søger kærlighed'. Vi skrev lidt frem og tilbage og jokede med, at han var den ugentlige anmelder af programmet, fordi jeg måtte jo ikke afsløre noget i forhold til, hvordan det gik med datingen. Så mødtes jeg med ham, og vi har set hinanden siden, fortæller Katja da HER&NU/Realityportalen møder Katja Gullaksen og hendes to tidligere bejlere Dennis og Theis til 'Reality Awards'.

LÆS OGSÅ: Janni Ree til Reality Awards: Jeg ringer til politiet i morgen

Artiklen fortsætter efter billedet fra 'Reality Awards' 2023...

Det er Theis, der står anden fra venstre, Dennis, der står tredje fra venstre og Katja anden fra højre.
Det er Theis, der står anden fra venstre, Dennis, der står tredje fra venstre og Katja anden fra højre.

LÆS OGSÅ: Se alle billederne: Så vild var ‘Reality Awards’ 2023

Nu bor de sammen

Selvom det ifølge Katja var en smule underligt, at Michael havde et klart indtryk af hende og ikke omvendt, så er de endt med at blive kærester, og har også allerede taget et stort skridt i forholdet.

- Han er faktisk allerede flyttet ind, så det er gået rigtig stærkt, men han skulle alligevel ud af sin lejlighed. Og så tænkte vi, at så kaster vi os bare ud i det, og så må det briste eller bære, fortæller Katja, som ærligt indrømmer, at hun efter at have boet alene lige skal vænne sig til at være to mennesker under samme tag.

LÆS OGSÅ: ’Landmand’-Katja: Sådan kom jeg hurtigere ud af min depression