'Landmand'-Jonas taler ud: Jeg var skeptisk fra starten

Typemissægt faldt kvinderne ikke i Jonas' smag.

'Landmand søger kærlighed'-eventyret er slut for den 29-årige landmand Jonas Aagren Larsen, og det endte ikke med et "og de levede lykkeligt til deres dages ende".

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan lære Jonas lidt bedre at kende... 

LÆS OGSÅ: Genkender du Trine fra 'Landmand søger kærlighed'? Her har du set hende

Ikke engang en romantisk weekendtur, blev det til, da han stod med valget mellem Xenia Nielsen og Kristina Jespersen. Begge kvinder havde givet udtryk for, at de havde udviklet følelser, men de var ikke gengældt hos Jonas.

- Jeg var fuldstændig afklaret med min beslutning. Den var jeg ikke i tvivl om. Jeg har hele tiden haft en vis skeptisk omkring det, så jeg ved ikke, om der har været et tidspunkt, hvor jeg glædede mig til at komme på nogen weekendtur, forklarer Jonas til HER&NU og Realityportalen og fortsætter:

- Jeg har hele tiden haft meget svært ved at se, at jeg passede sammen med de piger, jeg havde valgt, lyder det fra Jonas, som altså endte med hverken at tage Xenia eller Kristina med på den ellers planlagte weekendtur.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-Emil afslører: Jeg var tæt på at bakke ud

Ville ikke stikke halen mellem benene

På trods af, at Jonas fra starten har mærket en skeptis inden i sig selv angående sine dates, så valgte han at give kvinderne og processen en chance.

- Da jeg gik ind til det her program, havde jeg sat mig i hovedet, at jeg blev nødt til at gennemføre det i et eller andet omfang. At stikke halen mellem benene som noget af det første, det er heller ikke en særlig god måde at vise sig selv frem på, fortæller Jonas, som ikke fortryder noget.

LÆS OGSÅ: 'Landmand'-deltager har fundet kærligheden i Norge

Og selvom det ikke lykkedes Jonas at finde kærligheden i datingprogrammet, har han slet ikke travlt.

- Jeg tager det meget stille og roligt, nu har det her fået lov til at fylde. Jeg kigger da, hvad der er, men jeg har ikke sat dato på, hvornår jeg skal være i et forhold, afslutter Jonas, som har modtaget og stadig modtager rigtig mange beskeder fra nysgerrige kvinder.

Jonas' yndlings ko Ingelise.Foto: Niels Henrik Dam
Jonas' yndlings ko Ingelise.Foto: Niels Henrik Dam