Landmand Emil afslører: Jeg ser en

Emil Høgh har medvirket i datingprogrammet i håbet om at finde en at dele tilværelsen med. Det lykkedes desværre ikke i programmet, men måske har hans medvirken alligevel vist sig at bære frugt.

Der opstod ingen romantiske følelser mellem maskinforhandleren Emil Høgh og pigerne, som han datede i TV 2's dating program 'Land søger kærlighed - Den unge landmand'.

Artiklen fortsætter under videoen med Jonas fra 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Lise forklarer: Leif var ikke mit andet valg

Dog har hans medvirken i programmet ikke været forgæves i forhold til at finde kærligheden.

- Efter det første afsnit blev vist i fjernsynet, så var der en pige, der skrev til mig. Hende har jeg fået svaret, og nu ser vi hinanden, fortæller den 25-årige landmand til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Landmand har været i tv før

Til spørgsmålet om, hvorvidt de to er kærester, er svaret:

- Vi har set hinanden i et par måneder, og det vil jo vise sig, men jeg tænker da, vi bliver kærester,  lyder det fra Emil, som fortæller, at hun bor i Nordjylland ligesom ham selv.

LÆS OGSÅ: 'Den store bagedyst' søger deltagere. Er det dig?

Søstrenes fortjeneste

Dermed er der stadig chance for, at det er Emils søstre, som meldte ham til programmet, der kan tage æren for at have afsat deres storebror.

- Mine søstre var noget ærgerlig over, at det ikke blev til noget med pigerne i programmet, men nu var hende her, som skrev til mig efter første afsnit, med hjemme ved mine forældre i weekenden, fortæller den unge landmand og fortsætter:

- Og så blomstrede mine søstre da lidt op igen, for så har det da båret noget med sig, fortæller Emil, som fik sig noget af en overraskelse på sin 25-års fødselsdag, da søstrene gav ham en tilmelding til programmet i gave.

LÆS OGSÅ: Store ændringer af ny sæson ‘Bachelor’

Uafhængigt af om Emil har fundet kærligheden gennem sin medvirken i programmet eller ej, kan han stadig tage noget med sig.

- Jeg er blevet bedre til at være mere opmærksom på, hvad jeg føler. Det er meget fint at få sagt, hvad man føler, det kunne jeg aldrig have fundet på før i tiden, fortæller han og afslutter:

- Det var en oplevelse. og det har været sjovt, og nu er det også rigtig rart at det er slut.

LÆS OGSÅ: Vilde Trine drømmer om et bofællesskab: Vil ikke puttes i kasse

'Land søger kærlighed - Den unge landmand' kan streames på TV 2 PLAY nu.