Landmand Emil ærgerlig over kys

Emil har svært ved at aflæse pigernes signaler.

I dagens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' står Emil Bay Mortensen overfor sit sidste valg. Han skal nemlig beslutte, om det er Melissa eller Bente, han vil have med videre på romantisk weekend. Men egentlig var valget ikke så svært for ham, da han allerede tidligt i forløbet fik et godt øje til en af pigerne.

- Jeg havde jo nok fået et godt øje til Melissa efter gruppedaten, hvorefter det kun blev bekræftet under tiden på gården, fortæller Emil til Realityportalen, hvor han også uddyber, hvad der skete, da kameraet slukkede.

LÆS OGSÅ: Amalies mor taler ud om total nedtur

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mascha og Thomas fortæller om 'Vild med dans'.

LÆS OGSÅ: Har Janni sagt undskyld til Tina? Nu svarer Janni

- Da kameraet slukkede, skulle vi pakke det hele ned, så det var lige med at suge det sidste af oplevelsen til sig, for nu var vi færdige med den store del. Melissa blev 2-3 timer efter, kameraholdet var kørt, hvor vi bare fik noget frokost sammen, inden hun smuttede til Sjælland, fortæller Emil.

Da kameraet slukker sidder Emil og Melissa og fletter fingre på en bænk, men romantikken udviklede sig ikke derfra den pågældende dag.

- Der skete intet til frokosten - ikke engang et lille kys. Det ville da ikke have gjort noget, men der kom genertheden nok op i mig igen, afslører Emil, der har svært ved at presse sig selv ud i de situationer, selvom lysten er der.

- Det er nok, fordi jeg har svært ved at læse pigernes signaler, og jeg vil jo ikke “afvises” ved at prøve at kysse en pige, som jeg har fejllæst. Det var da nok lidt ærgerligt, men jeg var også fuldstændig rundt på gulvet efter sådan en uge, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Alene hele natten: Det skete der mellem Emil og Melissa

Derfor Melissa

At Emil valgte Melissa var ikke tilfældigt.

- På vores date om torsdagen havde vi meget tid for os selv, da vi skulle cykle/køre ned til søen, og der lagde jeg ikke skjul på, at jeg syntes hun var sød, og at jeg syntes vi havde god kemi. Jeg lagde heller ikke skjul på det på selve daten, men alt kan jo ikke komme med i tv, fortæller Emil og uddyber valget af Melissa.

LÆS OGSÅ: Efter psykisk terror: Deltager ude af ‘Ex on the Beach’

- Som jeg også siger, da jeg vælger Melissa, så snakkede vi meget om hinandens fremtidsplaner og drømme - bare sådan hvad man gerne vil med livet og selvfølgelig også, hvad vi syntes om hinanden. Melissa er bare utrolig sød og et rart menneske at være omkring. Der er gang i hende, og hun er meget ambitiøs i det, hun laver, og hun går 100% ind i tingene, hvis det er noget, hun vil. Og så er hun jo også utrolig smuk, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? ‘Robinson’-deltager gift med ‘Paradise’-babe