Blu. Landmand søger kærlighed. Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge.

Foto: Anders Brohus/TV 2
Blu. Landmand søger kærlighed. Hotel Søfryd, Søfrydvej 8-10, 4040 Jyllinge. Foto: Anders Brohus/TV 2

'Landmand'-deltager har fundet kærligheden i Norge

Det var ikke i 'Landmand søger kærlighed', at Anders Thimm fandt en at dele fremtiden med, men nu har han muligvis fundet, hvad han søgte.

I datingprogrammet 'Landmand søger kærlighed' er der som oftest fem bejlere pr. landmand. Med en hurtig hovedregning er det nemt at regne ud, at det ikke er alle, der finder kærligheden.

Artiklen fortsætter under videoen med Katja Gullaksen fra 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Efter boligdrama: Taler ikke sammen

Én af dem, som ikke gjorde, var Anders Thimm, som datede landmanden Katja Gullaksen. De to havde vidt forskellige drømme for fremtiden, og derfor blev Anders sendt hjem efter gruppedaten.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før Anders fandt pigen, han søgte.

- Vi løb på hinanden i Aalborg. Så begyndte vi at snakke sammen over Instagram, og den ene uge tog den anden. Så tog jeg til Norge for at besøge hende i en forlænget weekend, hvilket blev til en hel uge. Så besøgte hun mig, og derefter blev vi ret hurtigt kærester, fortæller Anders til HER&NU/Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Vidste du det? Landmand har været i tv før

Nu er han flyttet til Norge, dels for karrieren, men ikke mindst for at være sammen med sin kæreste.

Artiklen fortsætter under billedet...

Anders og Amilie.Foto: Privat.
Anders og Amilie.Foto: Privat.

Det har de tilfælles

Anders' kæreste hedder Amilie, er nordmand og arbejder som socialpædagog i modsætning til ham selv, som er dansker og spiller ishockey på professionelt plan. De to har dog alligevel en rimelig stor ting til fælles.

De er begge to forældre. Anders har en datter på snart 5 år, og hans kæreste har to børn på 5 år og 7 år.

- Så min Selma har altså fået to bonussøskende, og det er dejligt, fortæller Anders, der dog ikke ser sin datter så ofte, som han ønsker.

- Selma bor i Aalborg hos sin mor. Jeg har ikke planer om at trække hende ud af sine vante omgivelse. Og vi har planer om at flytte til Danmark på et tidspunkt. Så indtil videre ser jeg hende i weekenderne, når det passer alle, forklarer Anders, som bor i Kristiansand i Norge, der ligger tre timer fra Aalborg.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil afslører: Jeg ser en

Derfor nævnte Anders ikke sin datter

Hvis man har set 'Landmand søger kærlighed', så ved man også, at det ikke bliver nævnt på skærmen, at Anders er far, og det er der en grund til.

- Enten så ved man, jeg har en datter på første date, eller også ved man det, når det bliver seriøst. Det er jo ikke noget, man bare lige slynger ud, for det kan godt være en hammer at få i hovedet. Så den fik de ud af mig i programmet, afslutter Anders, som fik meldt sig til programmet for sjov i en brandert, og han fik ikke lige tilføjet i brevet til Katja, at han har en datter.

LÆS OGSÅ: UHH! Dater Line Maria og ‘Paradise’-David? Nu svarer hun på rygterne