Landmand Claus ramt af corona: Mister millioner

Med et omsætningstab på fem mio. kroner må grisefarmeren fra Løgstør gribe dybt i lommerne for at dække tabet.

I 'Landmand søger kærlighed' har Claus Drejer vist TV 2-seerne det sorgløse liv ude på landet, men det har vist sig ikke helt at holde stik. For den globale pandemi har nemlig ramt grisefarmeren hårdt på pengepungen.

- Priserne på svinekød er faldet rigtigt meget siden coronaens udbrød i foråret, og det har kostet mig fem mio. kroner i omsætningstab. Samtidig er det hele stagneret på grund af den afrikanske svinepest i Tyskland, som er et vigtigt eksportmarked, siger den 46-årige landmand fra Løgstør, der har måttet gribe dybt i lommerne for at dække tabet.

LÆS OGSÅ: Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig

- Det har kostet mange penge, og jeg måtte tage fra kistebunden. Men jeg overlever og satser også på at få en god jul i år, fortsætter Claus Dreyer, hvis teenagebørn har hestesport og motorsport som dyre hobbyer.

- Krisen har gjort, at folk holder på pengene. Forbruget er blevet mindre, forklarer Claus Drejer om årsagerne.

LÆS OGSÅ: Sådan gik Stines møde med Niels’ forældre

I gårsdagens program af 'Landmand søger kærlighed' valgte han i øvrigt at invitere Nanett på et weekendophold, mens Tina blev sendt hjem. Så hvis alt kommer til at gå vel, bliver Nanett måske inviteret til juleaften på gården. Det vil vise sig i de kommende afsnit af 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Hjemme hos Lasse og Mathilde: Fyn er stadig fin