Landmand Claus droppede Ea: Hun var latterlig

Humoren er i højsædet hos grisefarmeren fra Løgstør, men ikke alt er lige sjovt, mener han. Det er til gengæld svært for ham at udpege en favorit blandt de to andre bejlere, Nanett og Tina.

I aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' på TV 2 sendte 46-årige Claus Drejer fra Løgstør sin date Ea hjem, da han mente, hun var den mindst egnede.

- Hun var den, der passede mindst til mig og min familie, forklarer den humorfyldte grisefarmer efterfølgende til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Så du ham i går aftes? 'Landmand' Claus fik nok

I et af de foregående afsnit gik Ea ham ellers i bedene med et humoristisk indslag, hvor hun under en festlighed parodierede Kaj og Andrea-figurerne fra DR’s børneafdeling.

- Ja, jeg ved ikke, hvor sjovt det lige var. Det var nok lidt mere latterligt, mener han, der ikke var så meget i tvivl om hjemsendelsen. Tilbage på paletten er nu de 44-årige bejlere Nanett og Tina til at blive den eneste ene for ham. Men her har han til gengæld svært ved at pege på en favorit. Kvinderne har hver deres gode sider.

LÆS OGSÅ: 'Landmand søger kærlighed'-stjerne gentager kæmpe succes

- Nanett og jeg har det sjovt sammen og snakken falder nemt. Tina tænker, før hun taler. Og det er også en vældig god egenskab. Så de er forskellige, konstaterer Claus Drejer, der i aftenens program kørte en tur af sted på motorcross’eren med Nanett til et øde sted, hvor de fik en samtale, og hvor man som seer fik indtryk af, at de havde en vældig god kemi.

LÆS OGSÅ: Alvorligt sammenstød: 'Vild med dans'-stjerne i hast på skadestuen

Værten Lene Beier havde før Claus’ beslutning om hjemsendelsen af Ea en rådslagning med kvinderne, hvor det i bred enighed blev vedtaget, at Claus benyttede humoren som facade og ikke viste følelser.

- Jeg er både far og selvstændig erhvervsdrivende og har lige så mange følelser som alle andre. Men jeg åbner bare ikke lige op, første dag jeg møder folk. I dette tilfælde havde vi jo kun været sammen i nogle dage, siger landmanden som svar på tiltale til Realityportalen.

- Jeg er, som man oplever mig i programmet. Det er ikke påtaget, understreger han.

LÆS OGSÅ: Robert Hansen scorer realitybabe

LÆS OGSÅ: Gunnvørs hårde regel: Jeg tager prisen for den strengeste mor