Kort efter tv-deltagelse: Reality-par er gået fra hinanden

Kærligheden brast for 'Alene i vildmarken'-parret, som var de næstsidste i dette års sæson af programmet.

Torsdag nåede sæson fem af 'Alene i vildmarken' sin afslutning, og det blev kæresteparret Ann Pedersen og Bjørn G. Nielsen, der afgjorde det, da de kastede håndklædet i ringen som de sidste og dermed gav sejren til venneparret Nicklas Flenø Mikaelsen og Emil Fammé Hansen. LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie afslører: Vil have børn nu I vildmarken havde Ann og Bjørn kun hinanden, men det lod ikke til, at parret, som mødte hinanden i militæret og delte deres store passion for jagt, savnede selskab fra andre. Nu afslører parret dog overfor DR, at de to har valgt at gå hver til sitefter programmet.

- Vildmarken er ikke årsagen til, at vi er gået fra hinanden. Det gik rigtig godt derude. Jeg tror, det skyldes, at vi kom hjem, og hverdagen - og de problemer, der følger med der - ramte, siger Bjørn til DR, og Ann supplerer:

LÆS OGSÅ: Blachman amok og vildt upassende til Zulu Awards

- Jeg kan bekræfte, at vi er gået fra hinanden i slutningen af februar. Vildmarken har ikke haft noget med vores breakup at gøre. Det har været fint at se på tv indtil nu. Det er stadig en oplevelse, vi har haft sammen, og jeg fortryder på ingen måde at have deltaget, siger hun til DR.

I programmet var det bestemt ikke mangel på mad, der gjorde vildmarkslivet hårdt for Ann og Bjørn,.De fangede nemlig så mange fisk, at de måtte slippe nogle af dem fri igen, men ensomheden blev til sidst for meget for de to, og de savnede især fællesskabet omkring at gå på jagt, forklarer de overfor DR. LÆS OGSÅ: 'Alene i vildmarken'-vinderne: Det hårdeste var... Det gjorde det derfor ikke nemmere, da elgjagten blev skudt i gang, og der pludselig hørtes skud og var jægere i det område, hvor Bjørn og Ann ellers skulle være alene i vildmarken. Det gjorde savnet til alt det derhjemme større, og i sidste ende blev det slutningen på deres ophold og muligheden for sejr i programmet. De to vindere, Nicklas og Emil, har efterfølgende fortalt, at de kunne have klaret sig meget længere ude i vildmarken, og at de slet ikke var tæt på at give op, så løbet var ikke tæt i slutningen af sæson fem. CHOK: ‘Årgang 0’-Stephanie: Min far stjal min opsparing og kaldte mig snotunge