Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)
Mathilde og Robin bor sammen og har også hunden Theo. (Foto: Janus Nielsen)

KONKURRENCE: Hjælp fra 'Årgang 0'-Mathilde til træning i julen

Mathilde Beuschau arbejder som online-coach, og i anledningen af december har hun lavet et tre dages træningsprogram til Realityportalens julekalender på Instagram.

Julen står for døren, og julefrokoster, lækker mad og sjove stunder bliver højt prioriteret af de fleste. Træningen - derimod - bliver nedprioriteret, og det ønsker Mathilde Beuschau at hjælpe folk med at lave om på.

- Det er godt og sundt at holde sig i gang året rundt, og i julen kan mange glemme at træne, fordi der er mere fokus på hygge. Men man får bare en fantastisk følelse, når man træner og holder sig i gang, forklarer Mathilde.

Mathilde Beuschau er kendt fra 'Årgang 0' og viaplay-serien 'Boss Ladies', og hun har i flere år levet som online-coach, og i dag driver hun en online coaching-virksomhed, Team Mathilde, sammen med sin far, Martin Beuschaus.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne afslører graviditet

Træning er derfor en stor del af Mathildes hverdag, og i anledningen af at det er december måned har Realityportalen slået sig sammen med trænings-baben og lavet en lille konkurrence på Instagram.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Mathilde Beushau præsentere konkurrencen om en træningsplan i december....

- Jeg har lavet et tre dages træningsprogram med tre dage med full-body træning, hvor der er fokus på ben og baller, forklarer Mathilde.

Vinderen bliver fundet på Instagram, og man kan deltage gennem opslaget herunder.

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Realityportalen (@realityportalen.dk)

LÆS OGSÅ: Forsidefrue tvunget til at lukke sin forretning