Kenneth Hansen afslører: Sådan endte jeg i ‘Luksusfælden’

Selvom Kenneth Hansen efterhånden er et af ansigterne på programmet, så har han faktisk været med i 'Luksusfælden' længe før han blev vært.

'Luksusfælden' er for mange lig med Kenneth Hansen. Han har været ekspert og vært på programmet de sidste 12 sæsoner, hvor han har hjulpet utallige mennesker op af deres økonomisk afgrund. Vi så ham nemlig første gang på skærmen i sæson 17 tilbage i 2016 - men han var faktisk med på programmet længe før det.

Spoler man tilbage i tiden, så møder man en Kenneth, der altid har vidst, at han ville arbejde i den finansielle branche.

LÆS OGSÅ: Geggo laver tv igen: Er det ‘Bryggen’?

- Jeg kommer fra en familie, hvor far selv var bankmand og mor arbejdede i skatteforvaltningen. Jeg tog en bachelor, og så fandt jeg ud af, at jeg ikke skulle have en kandidat, men at jeg skulle ud og arbejde i den virkelige verden i stedet. Og så tog jeg en HD i finansiel rådgivning fra CBS efterfølgende. Jeg har altid set mig selv være inde for den finansielle branche i form af at sidde som bankrådgiver eller revisor eller noget i den dur, fortalte han til HER&NU, da vi mødte ham til en snak i Fælledparken i København.

Og han blev netop noget i den dur. I hvert fald indtil der pludselig blev sat en stopper for det.

LÆS OGSÅ: Deltagere afslører hemmelige regler i 'Sommerdrømme'

- Jeg arbejdede selv i Danske Bank. En god og solid bankmand. Det var et godt job, og jeg var glad for det. Indtil jeg blev fyret. I dag kan jeg godt se, at den fyring, jeg fik tilbage i 2012, var en gave. Det kunne jeg ikke på det tidspunkt, men i dag betragter jeg det som en decideret gave, fordi jeg nu er et langt bedre sted, i form af at jeg nyder at gå på arbejde hver evig eneste dag, fortalte Kenneth.

Fyringen førte nemlig til et job i 'Luksusfælden'. Men det var ikke foran kameraerne, som vi kender ham i dag.

- Inden da sad jeg bag kameraet og hjalp eksperterne med forskellige ting og sager, afslørede eksperten, der for tiden er på barsel med sin snart 1-årige søn Herman, som han har med sin forlovede Signe.

LÆS OGSÅ: Luksusfælden'-ekspert skal giftes: Sådan friede jeg til min kæreste

Kenneth havde heller aldrig regnet med, at det var hans ansigt, der skulle præsentere 'Luksusfælden's deltagere for deres store gæld og uoverskuelige løsninger.

- Jeg blev spurgt, om jeg ville til en casting, i og med at jeg arbejdede bag kameraet i starten. Jeg har aldrig nogensinde set mig selv som en, der skulle lave fjernsyn. Men det kom naturligt. Da TV3 kom til mig og sagde "Vi synes, det kunne være sjovt at prøve Kenneth af", så svarede jeg "Jamen hvorfor ikke". Det har været en stor personlig udfordring for mig, men jeg har ikke fortrudt det et sekund siden, fortalte Kenneth.

LÆS OGSÅ: Blev venner i ’Til middag hos’: Nu tager de på ferie

Længe inden han trådte til som vært og ekspert, så han faktisk selv programmet, der havde premiere tilbage i 2008.

- Jeg har altid synes, det har været et godt og interessant program, fordi det jo handler om økonomi, men det handler også om mennesker, og hvor forskellige vi i bund og grund er i et lille land som Danmark, fortalte Kenneth.

LÆS OGSÅ: ‘Luksusfælden’-ekspert afslører graviditet