Kardashian-stjerne indlagt

Den 46-årige trommeslager Travis Barker er blevet hastet på hospitalet. Kourtney Kardashian var ved hans side.

Travis Barker er tirsdag blevet kørt med ambulance til hospitalet.

Tidligere på dagen var han selv mødt op på sit lokale hospital, West Hills Hospital, da han oplevede helbredsproblemer. Det skriver flere amerikanske medier.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Her vil han gå i skole

Artiklen fortsætter under videoen

Ifølge TMZ og PageSix blev den kendte Blink-182-trommeslager derefter hastet på Cedars-Sinai Medical Center, da hans helbredsproblemer var mere alvorlige end først antaget.

Ved hans side var hans hustru Kourtney Kardashian Barker. Hun var iført sort hættetrøje og forsøgte at skjule sit ansigt.

LÆS OGSÅ: Ærlige Helena fra 'Bachelor': Bange for at blive såret

Det er endnu uvist, hvor alvorlige helbredsproblemerne er, men kort efter indlæggelsen skrev Travis' datter, den 16-årige Alabama Barker, et opslag på Instagram, hvor hun beder sine følgere om at bede for sin far.

Barker selv tweetede også kort efter indlæggelsen

- God save me.

LÆS OGSÅ: WOW: Er paradisoerne synske?

Og selvom det er titlen på hans sang med kunstneren 'Machine Gun Kelly', så synes timingen at være uhyggelig for mange fans, der på sociale medier udviser stor bekymring for den populære trommeslager.

Indlæggelsen sker blot en måned efter, Travis og Kourtney Kardashian sagde ja til hinanden i Portofino i Italien ved et overdådigt bryllup med familie og tætteste venner.

LÆS OGSÅ: Kendt housewife slår tilbage: Hun var selv fuld hver aften