Hjemme hos Svend der er med i 'Landmand søger kærlighed' på TV 2. (Foto: Niels Henrik Dam)
Hjemme hos Svend der er med i 'Landmand søger kærlighed' på TV 2. (Foto: Niels Henrik Dam)

Kærligheden brast: 'Landmand'-Svend er igen single

TV 2-parret fra 'Landmand søger kærlighed' er ikke længere et par.

Svend Hansen valgte ukrainske Maryna Varkholiak til romantisk weekend i ‘Landmand søger kærlighed’, og to måneder efter optagelserne kunne parret kalde sig kærester.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor landmand Svend fra den seneste sæson af ' Landmand søger kærlighed' fortæller, han har fundet kærligheden.

LÆS OGSÅ: Mascha Vang skal under kniven: Nyt frontparti 

Maryna flyttede siden ind på Svends gård og havde fået job på en grisefarm i Lemlig, men nu er kærligheden for det ellers lykkelige par brast, det skriver Ekstra Bladet.

- Hej allesammen. Ja, det er ved at være et stykke tid siden, I har hørt fra os. Vi har haft lidt uoverensstemmelser, og dem har vi ikke rigtig kunnet løse. Derfor har jeg valgt at sige, at mig og Maryna ikke skal være sammen mere, desværre. Hun er en rigtig sød pige, og jeg er meget ked af, at det ikke lykkedes, men sådan er livet sommetider, siger Svend i en video på Instagram.

LÆS OGSÅ: Forelskede Bendtner: I byen med kæresten

Til Ekstra Bladet bekræfter Svend bruddet.

- Vi er begge to kede af det, men der var nogle knaster, som vi ikke kunne løse. Udover det vil vi ikke sige så meget, da det er privat, men vi syntes, at vores følgere skulle vide det, fortæller Svend til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: 'X Factor'-Nikoline står bag titelsangen til stor biograffilm

Parret havde ellers både planer om børn og var startet renovering af Svends gård.

- Min største drøm er at få et barn og en rar mand, og jeg håber, at Svend er den mand, som jeg søger, fortalte Maryna til HER&NU, da parret lige var blevet kærester, og Svends drømme var også store for fremtiden.

- Der skal også et bryllup til på et tidspunkt, men nu tager vi det stille og roligt og lærer hinanden at kende. Vi har kun kendt hinanden i fire-fem måneder, så det er ikke længe, fortalte Svend dengang.

LÆS OGSÅ: Kongehusets ferieplaner: Stikker af

Svend og Maryna fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: privat)
Svend og Maryna fra 'Landmand søger kærlighed' (Foto: privat)