Janni afslører: Derfor droppede TV3 'Forsidefruer'

Janni Ree er lettet over TV3's beslutning.

Janni Ree var onsdag aften til premiere på musicalen 'Pretty Woman', og her faldt snakken med pressen om 'Forsidefruer', der uden videre blev sat på pause i foråret på ubestemt tid.

- Vi ved, at 'Forsidefruer' er elsket af mange af vores seere på Viaplay og TV3, og at formatet vil blive savnet hos mange. Derfor er det også utrolig vigtigt for os at slå fast, at dette blot er en pause og ikke et farvel, fortalte programdirektøren hos NENT Group, Kenneth Kristensen, dengang.

LÆS OGSÅ: SKØN VIDEO: Janni Ree griber mikrofonen på kræmmermarked

Men spørger man Janni, så er programmet nok nærmere lukket ned end på pause.

- Det har noget at gøre med, at TV3 gerne vil lave nye formater. De vil gerne lidt væk fra reality og læne sig mere op af TV 2, tror jeg. Så det skal være lidt mere seriøst og lidt mere dokumentar, fortæller Janni, der ikke regner med, programmet vender tilbage.

- Der er lukket og slukket, fortæller hun til HER&NU.

LÆS OGSÅ: WOW: Geggo og Cengiz afslører stor nyhed

Jackie enig med Janni

En af de andre fruer Jackie Navarro har fået samme opfattelse som Janni.

- Forsidefruer' er for altid slut, siger produktionsselskaberne. Tv-branchen har ændret sig. Det vil sige, at de ikke længere vil lave mere af 'Forsidefruerne', har jeg fået fortalt. Det er ikke interessant for dansk tv, fortalte Jackie til HER&NU i forrige uge.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Jackies nye look

Ønsker at fortsætte

Ifølge produktionsselskabet BLU, der har produceret 11 sæsoner af 'Forsidefruer', så er det dog ikke dem, der har truffet beslutningen.

- Blu producer 'Forsidefruer' til Viaplay. Og det er Viaplay, som har valgt, at serien er på pause. Blu vil meget gerne genoptage serien, hvis Viaplay ønsker at seerne igen skal have et indblik i fruernes liv. Blu har produceret 11 sæsoner af serien, og jeg synes bestemt, at fruerne igennem årene har haft meget at byde på, som er interessant for mange trofaste seere, fortæller Mads Astrup, producent hos BLU til HER&NU.

Efter fruernes udmelding om, at programmet er lukket og slukket, har Viaplay udtalt til HER&NU, at de holder fast i citatet om, at programmet er på pause på ubestemt tid.

LÆS OGSÅ: Nu er 'Stormester' tilbage

Savner det ikke

Hvis man spørger Janni, om hun savner at lave 'Forsidefruer', er svaret blankt "nej".

- Jo mere jeg har fået alt det ballade og intriger på afstand, har jeg det faktisk meget bedre. Jeg havde jo ondt i maven af at gå på arbejde. Det sled på mig, forklarer Janni.

LÆS OGSÅ: Skrækscenarie blev til virkelighed i 'Nybyggerne'