Irina afslører nye projekter: Alle penge er brugt

Til Zulu Awards 2022 kunne 34-årige Irina Babenko løfte lidt af sløret for to store kommende projekter.

Det var en glad Irina, som HER&NU mødte på den lyserøde løber til Zulu Awards 2022.

Den hemmelighedsfulde influencer og realitystjerne har nemlig store planer for fremtiden.

- Jeg har nogle ret store projekter i gang for tiden, som jeg rigtig gerne vil tale mere om på et senere tidspunkt. Det er de største projekter, jeg nogensinde har været i gang med, så jeg håber, det bliver en succes, for jeg har lagt alle mine penge i det, fortæller Irina og griner.

LÆS OGSÅ: BREAKING! 'Paradise' tilbage i foråret: Her er ALLE nye regler

Hvad projekterne går ud på, vil hun ikke fortælle. Men hun hentyder til, at det har noget med skønhed og makeup at gøre.

- Mit gamle makeupbrand [Irina The Diva, red.] udgår snart, så de nye ting er skønhedsrelateret. Det er jo min passion, så jeg håber, at jeg kan lave noget nyt og spændende, fortæller hun med et glimt i øjet.

LÆS OGSÅ: Malte Ebert i dyb depression

Irina er ikke afvisende, når det kommer til spørgsmålet om, om hun vil lave mere tv i fremtiden.

- Jeg er egentlig altid klar til mere tv, hvis det passer ind i min kalender selvfølgelig. Der har faktisk været ret mange ting, jeg har sagt nej til, for jeg har simpelthen ikke tid til mere lige nu. Nu må vi se, om der kommer flere sæsoner af The Olsens, fortæller Irina, der til aftenens show har taget sin søster med. Hendes mand, 32-årige DJ Morten Brangstrup Olsen, også kendt som Faustix, er derhjemme for at forberede sin optræden på sommerens mange festivaler.

Se videoen, hvor Irina fortæller om sine fremtidsplaner til Zulu Awards 2022...

LÆS OGSÅ: Claudia Rex klar som vært på ’Vild med dans’